Orgasme på God morgen Norge

Tror du det ble god stemning i studio, eller?

Jeg har vært på God morgen Norge og snakket om kvinnelig orgasme. Tenk så kult at vi kan ha en samtale om dette i beste sendetid! Jeg tar av meg hatten for Tv2, som gir beng i de få folka, som synes dette er for drøyt. Det er jo ikke det! Stemninga gikk rett i taket, i alle fall. Alle i studio, i sminken og på venterommet, fikk seg en god latter.

Se hele innslaget på videoen under. Gå ikke glipp av den heftige demonstrasjonen av orgasme-vidunderet Womanizer Liberty, som programleder Vår Staude først trodde var et duftlys, haha. Nå vet du hva du kan ønske deg, eller gi i gave, til jul. Du kan forresten sjekke ut Womanizer Liberty her.

Kjøp eller les mer om Womanizer Liberty på Cpunktet.no

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

Scroll to Top