Orgasme på God morgen Norge

Tror du det ble god stemning i studio, eller?

Jeg har vært på God morgen Norge og snakket om kvinnelig orgasme. Tenk så kult at vi kan ha en samtale om dette i beste sendetid! Jeg tar av meg hatten for Tv2, som gir beng i de få folka, som synes dette er for drøyt. Det er jo ikke det! Stemninga gikk rett i taket, i alle fall. Alle i studio, i sminken og på venterommet, fikk seg en god latter.

Se hele innslaget på videoen under. Gå ikke glipp av den heftige demonstrasjonen av orgasme-vidunderet Womanizer Liberty, som programleder Vår Staude først trodde var et duftlys, haha. Nå vet du hva du kan ønske deg, eller gi i gave, til jul. Du kan forresten sjekke ut Womanizer Liberty her.

Kjøp eller les mer om Womanizer Liberty på Cpunktet.no


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: