Womanizer fra God morgen Norge

Dette vidunderet gir deg orgasme på en helt ny måte!

Hvis du ikke fikk med deg innslaget fra da jeg var på God morgen Norge, på Tv2, og snakket om orgasme-vidunderet Womanizer Liberty, så kan du se kortversjonen her. Damene er helt ville etter den, og det er jo ikke noe rart. Bare se selv, så skjønner du! ;)

Orgasmegaranti
Womanizer Liberty gir orgasmer på en helt unik måte. Den sutter på klitoris via pulserende trykkbølger. Les mer, og kjøp Womanizer Liberty, i nettbutikken min Cpunktet.no. Jeg har den i en nydelig blåfarge óg.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top