Kåt av klining på P4s Radiofrokost

Åh, hvor deilig er det ikke å kline?

Det var nesten så vi slo av lyset i studio etter klinepraten vi hadde på P4, her forleden. P4s Radiofrokost hadde fransk temasending, og da kunne de ikke unngå å snakke om french kissing, bedre kjent som tungekyss. Siden jeg faktisk har skrevet en kokebok for sexlivet, Sex fra Ah til Åh … som kommer med orgasmegaranti, ble jeg invitert i studio for å snakke om noe av det deiligste jeg vet, nemlig klining.

Jeg bare ELSKER å kline! Det er jo så digg, for man blir jo så vanvittig kåt av det!!!

Hør innslaget her, i tilfelle du gikk glipp av det på radio. Bare klikk på pila på bilde.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top