Hot, HEIT og herlig!


Er det mulig å skrive en kul bok om overgangsalderen?

Foreløpig har jeg ikke begynt å merke overgangsalderen, og det er mulig jeg slipper billig unna. Mensen har jeg ikke hatt på 15 år, for jeg bruker spiral, så jeg vet ikke om jeg har den enda. Det hender jeg svetter om natta, men det er som regel etter en lang og gøyal fest, eller skjer det utenom også? Jeg er ikke sikker, men det er ikke så nøye. Jeg tar plagene når de eventuelt kommer.

Tilbake til spørsmålet. Er mulig å skrive informativt og gøyalt om svettetokter og overgangsalderen, eller menopause som det også heter? Ja, det er det! Og det sier jeg ikke fordi jeg dukker opp i boka, noe jeg helt hadde glemt. Jeg hjelper journalister med saker hele tiden, så jeg måtte le da jeg oppdaget mine egne ord i kapittel SEX. Boka kom i posten, og jeg så ikke at det fulgte med en hyggelig hilsen.

HEIT (er ikke det en kul tittel?) er skrevet av journalist Birgitte Hoff Lysholm, som ble sjokka den gangen legen begynte å snakke om overgangsalderen. Hun hadde akkurat bikka 40, og følte seg ikke helt bra. Er det mulig? Overgangsalder så tidlig? Er ikke dette noe som bare skjer når vi blir gamle og grå? Nei, det er ikke det. Vi snakker bare lite om det, fordi det fremdeles oppleves som skamfullt. Dette tenkte Birgitte at hun ville gjøre noe med, og takk til henne for det.

Les boka, og/eller gi den til en venninne. Kunnskap fører som du sikkert vet til selvsikkerhet, og nesten ingen ting er mere sexy enn det 😉

Symptomene på Birgittes overgangsalder viste seg forresten å være falsk alarm. I følge henne selv er hun fortsatt det pms-monsteret hun alltid har vært.

Pssst! Godsaken på bilde finner du i nettbutikken min Cpunktet.no. Den heter Womanizer Liberty, og vil garantert gjøre deg godt, hot, HEIT og herlig! Glidemiddelet finner du HER.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: