Let’s talk about sex

– Det drøyeste og morsomste jeg har hørt på lenge!

Folk lo så de nesten tissa på seg, av Onani ona-nam-nam-foredraget jeg holdt på Norsk Revmatikerforbund sin bursdagsfest, her forleden. Salen var stappa. Det var satt opp ekstra stolrader, og hele arrangementet var kjempegøy!

Tittelen på foredraget var «Let’s talk about sex». Skal man snakke om helsegevinsten ved å ta vare på sexlivet, kommer man jo ikke utenom litt onaniprat.

Onani blir ofte stemoderlig behandlet, merkelig nok. Det er liksom stusselig å være grei med seg selv. Stusselig, liksom. Det er jo det beste som finnes! I alle fall kommer den aktiviteten høyt opp på lista, for hva som er og gjør godt i livet.

Planen var å gå pent ut for å ta temperaturen på folka i salen, men da jeg gikk på scenen, gjorde jeg det motsatte. Jeg ble faktisk litt overrasket selv, haha. Gøy var det da at jeg i etterkant fikk denne tilbakemeldinga, fra sjefskommunikatør Ingunn Larsen, som hadde ansvaret for arrangementet.

– Du tok oss med storm! Jeg trodde jeg skulle tisse i buksa av skrekkblandet fryd da du holdt ditt gnistrende foredrag. Dette er det drøyeste og morsomste jeg har hørt på lenge! PS! Har fått utelukkende strålende tilbakemeldinger fra medlemmene i Norsk Revmatikerforbund. Så den naila du ???? Seriøst, du bør gå for standup!

Tja, kanskje det!? Det er bare å si i fra hvis du vil at jeg skal komme å holde foredrag for dere.

Pssst! Det beste utstyret for egenpleie finner du på Cpunktet.no. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Jeg hjelper deg gjerne!


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: