Drømmen om hemmelig sex

Nordmenn har blitt frekkere og flere ønsker å utforske fantasiene, både i og utenfor soverommet.

De fleste av oss har en form for sexfantasi, enten det er en uskyldig drøm om kjæresten vår eller en litt mer hardcore fantasi. Selv om ikke alle snakker så høyt om slike fantasier, er sjansen stor for at du ikke er alene om det du drømmer om.

(Denne saken ble først publisert på KK.no. Jeg har bidratt, og legger den derfor ut her)

Cecilie Kjensli er sexinspirator og innehaver av den erotiske nettbutikken Cpunktet.no, og driver en populær sex- og samlivblogg.

– Kvinner fantaserer ofte om ting de ikke har gjort, for det fine med erotiske fantasier, og dagdrømmeri, er at du kan gjøre alt du har lyst til, men som du kanskje ikke har muligheten til, eller tør å gjøre i det virkelige liv, sier Kjensli til KK.

Hun forklarer at det er noen fantasier som går igjen hos kvinner.

ANNONSE:
Sjekk ut bestselgerene mine på Cpunktet.no – din guide til de beste sexleketøyene.


– Typiske fantasier er drømmen om trekant eller gruppesex. Spontan sex med en fremmed, kanskje på et toalett, eller at du blir invitert med opp på hotellrommet, kommer og høyt opp på lista. Så har du forbudt sex. Sex med mannen til en venninne, eller kona til en kamerat, sier hun.

I tillegg tenner kvinner lett på såkalt «pikekos»

– Og jentesex kommer vel omtrent øverst på lista etter hva damer søker etter når vi er kåte og er klar for en liten porno-seanse på nett.

Så har vi erotisk lek med dominans og underkastelse. Kjensli trekker frem Fifty Shades-bøkene som et eksempel, og hvor mange av bøkene som ble solgt. Også drømmen om en eldre og erfaren partner som kan lære deg opp, er populær, forklarer hun.

– Det samme er analsex, som kan være kjempegodt hvis det utføres riktig. Men vi drømmer ikke bare om det forbudte eller fremmede. Vi drømmer faktisk også om sex med kjæresten/partneren. Hvem skulle tro at noe så enkelt som å se den andre onanere, og nyte seg selv, ville være en spennende opplevelse, men det er altså det, sier Kjensli.

– Kvinner kan skamme seg over det utroligste

Sex og kropp er knyttet til skam for noen, men om du ønsker å prøve ut en fantasi må du tørre å si det høyt, for eksempel til partneren din.

– Kvinner kan skamme seg over det utroligste. Til og med over å være kåte og ha lyst på sex, noe som er det mest naturlige i hele verden. Vi er skapt sånn, og vi har ikke bare sex fordi vi skal formere oss heller. Vi har det fordi det er deilig, og fordi det knytter oss sammen.

Hun understreker at vi har forskjellige lyster, og om du drømmer om noe annet som kanskje er innenfor rekkevidden, så er det absolutt mulig å leve det ut, nå som det er enklere å finne likesinnede på nett – uten at du skal være uforsiktig!

– Noen ganger kan det være lurt å holde drømmene for seg selv, men det kan godt tenkes at du får med den du er sammen med på leken også. Det er ikke sikkert, men du vet ikke før du har prøvd. Det er lett å bli passiv, fordi man synes det er flaut å avsløre hva som tenner og virker opphissende. Hvis så er tilfelle, så kan du i det minste ha masse glede av å ha et indre spennende og hemmelig sexliv, sier Kjensli.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top