Dødsdeilig G-punktsvibrator

Fun Factory Stubby Moody

Jaaaaa! Favoritten min er tilbake. Det bør du være glad for, hvis du ikke har den fra før.

Jeg elsker G-punktsvibratoren Fun Factory Moody Stubby. Ja jeg gjør det, fordi den er så deilig i senga, og i dusjen. Den har vært utrydningstrua flere ganger, men jeg har mast, og mast, og mast på Fun Factory, om at de ikke må finne på å ta denne vibratoren ut av produksjon, noe som skjedde i sommer.

Heldigvis tok de til fornuft. Minne bønner ble hørt, for nå er den her igjen. Det hjelper å være venn med de beste folka på fargerike sexleketøy-fabrikken, som lager saker av utsøkt kvalitet.

Best i test
Det er ikke bare jeg som er glad i denne modellen. Fun Factory Moody Stubby har tidligere blitt stempla som «Best i test» flere steder, blant annet hos KK.no, som mente dette:

– Etter å ha stiftet bekjentskap med denne kraftige pluggen, er det ingen tvil om hva jeg tar med på en øde øy om jeg bare får velge én ting. Ja, jeg er klar over at jeg omtaler vibratoren som enperson, men jeg begynner nesten å tro at den har sjel. Han vet i alle fall nøyaktig hva jeg trenger. Her kommer orgasmene på rad og rekke.

Så hva er det som er så spesielt med akkurat denne? Vel, det kan du lese mer om på Cpunktet.no. Der kan du kjøpe den óg! Se gjerne en kjapp intro om den her:

Fun Factory Stubby Moody
Fun Factory Stubby Moody er en skikkelig deilig vibrator, du vil få mye glede av. Du kjøper den på Cpunktet.no.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top