Womanizer som sett på God morgen Norge

Cecilie Kjensli
Klart du kan legge de deiligste julegavene under treet, uten at det blir pinlig for noen. Les hvordan her.

Så du meg på God morgen Norge? Ikke det? Det er ikke så farlig. Jeg var der for å snakke om erotiske julegaver, for det er det damene ønsker seg. Helst trykkluftvibratoren Womanizer Liberty, eller en skikkelig god vibrator som The Swan Wand. Du finner disse og mange andre gode sexleketøy i nettbutikken min Cpunktet.no. Der får du forøvrig personlig veiledning fra meg, hvis det trengs. Det er bare å sende meg en mail.

Men kan man legge et sexleketøy under juletreet? Det går vel ikke? Jo da. Klart det gjør! Du skriver hva den virkelige gaven er på et kort, og hvor den ligger, og så pakker du den inn i en bok du har lest, for bøker er fine gjenbruksgaver. Det er ikke sexleketøy, haha. På kortet skriver du og at det er en «teaterbillett», så blir det ikke så vanskelig for den heldige å lyve. Smart ikke sant?

Les mer om andre sexleketøyfavoritter her.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top