Når størrelsen ikke teller

Norske menn har ingen grunn til å engste seg hvis de ikke har en XL i buksa. Selv om det selges noen store dildoer, så er ikke disse blant bestselgerne.

Denne saken er fra TV2.no. Jeg medvirker i den, og legger den derfor deler av den her:

Ifølge en undersøkelse kan det se ut til at det er norske kvinner som er mest kravstore når det kommer til størrelse i Skandinavia.

Produktene som norske kvinner kjøper, skiller seg noe ut i forhold til kvinner i Danmark, Sverige og Finland.

Teller størrelsen?

Sexinspirator og forfatter av boken «Sex fra Ah til Åh…», Cecilie Kjensli, gir svar på et spørsmål mange nok har stilt seg opp gjennom årene:

– Størrelsen teller helt klart, men det betyr ikke at størst er best, i alle fall ikke for damer. En stor og flott fallos er selvfølgelig fascinerende å se på, men det er jo menn som er mest opptatt av dette. Han som har den største på laget, blir litt kongen i garderoben, sier hun.

For kvinner er det altså ikke nødvendigvis slik at størst mulig er best mulig.

– For damer handler det mer om at man kjenner friksjon når man ligger sammen, at man føler penisen inne i seg, og det igjen avhenger jo av smidigheten i ens egen vagina. Vi har forskjellige kropper og noen passer bedre sammen enn andre, sier hun, og legger til:

– Men nå er det en gang sånn at det er noen menn som ikke er så velutstyrt som de og partnerne deres skulle ønske.

Motion in the ocean

Det er dog ikke så farlig, for sex dreier seg om langt mer enn penetrering, understreker sexinspiratoren.

– Standard inn-ut-samleie funker jo ikke så bra for kvinner heller, i og med at vi vet at de aller fleste kvinner trenger klitoris-stimuli for å oppnå orgasme. Bruk i stedet munnen, hendene, hele kroppen for den sakens skyld, og deilige sexleketøy så klart, sier hun.

Kjensli understreker at størrelsen dermed har noe å si, men at det viktigste er hvordan man bruker den.

– I stedet for å pumpe inn-ut, kan du sette ned tempo og bruke penis som en massasjestav. Legg til litt gode vibrasjoner mot klitoris, eventuelt en plugg bak, og se hva som skjer. Det er jo ikke så farlig. Det er jo bare sex – verdens mest naturlige ting.

Fokus på klitoris

Cecilie Kjensli understreker at norske menn ikke trenger å engste seg over funnet.

– Norske menn har ingen grunn til å engste seg hvis de ikke har en XL i buksa. Selv om det selges noen store dildoer, så er ikke disse blant bestselgerne, sier hun.

Kjensli, som selv eier den erotiske nettbutikken Cpunktet.no, forteller at det mest populære sexleketøyet blant kvinner er trykkluftvibratoren «Womanizer», som sutter på klitoris.

– Så har du massasjeapparatet «The Swan Wand» eller klassikeren «Hitachi Magic Wand» som mange kanskje har sett på Netflix-serien «The Goop Lab» som Gwyneth Paltrow står bak. Disse gir hele underlivet ordentlig behandling, faktisk så bra at du kan få g-punktorgasme bare ved å bruke det utvendig, sier hun, og legger til:

– Damer er i det hele tatt mest glad i klitorisstimulatorer og g-punktsvibratorer som gir gode vibrasjoner, og i disse tilfellene har størrelsen ingen ting å si. Når det gjelder den «ekte varen» altså en varm, hard og deilig penis, så er det så klart andre ting som teller

– Er det nødvendigvis en sammenheng mellom hva man foretrekker når det kommer til sexleketøy og «ekte vare»?

– Sexleketøy er ikke substitutter for manglende partner, selv om det selvfølgelig også kan være det. Man bruker sexleketøy fordi de er deilige og ikke minst effektive, enten man onanerer eller ligger med en partner. Det har etterhvert blitt helt vanlig å bruke leketøy i sammen, og undersøkelser viser at damer i parforhold hvor man også bruker sexleketøy, er de som er mest fornøyd med sexlivet sitt, og det er jo ikke noe rart. Der hvor takhøyden er stor slapper man mest av, og da blir det flest orgasmer også.

Se Cecilie sine anbefalte sexleketøy på Cpunktet.no

Stor favoritt! Med massasjeapparatet Hitachi Magic Wand i hånden er du dronning over dine egne orgasmer. Les mer om den på Cpunktet.no.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: