PT elsker «Elvie Trainer» – prisbelønnet bekkenbunnstrener

Elizabeth Supermygg

I love it! Det vil mannen din óg! Som PT kan jeg ikke anbefale «Elvie Trainer» sterkt nok. Enjoy!

Denne saken er fra bloggen Supermygg, til personlig trener og kostholdsveileder Elizabeth Schanche Lingjaerde. Dama er 59 år, og helt rå. Her skriver hun om hvor viktig det er å holde hele kroppen i form. Også underlivet!

En muskel til besvær og begjær
Da jeg trodde jeg skulle bli lege, og jobbet som praktikant på Ahus, møtte jeg mange skjebner på avdelingen der jeg jobbet. Nord2 ble kalt “siste stopp”. Her lå de dødssyke, selvmordsforsøkene og de smittefarlige. Det var isolatavdelingen.

Etter hver vakt var jeg mentalt utkjørt. For en jente på knapt 20 år var det tøffe møter med sykdom, død, smerter og elendighet. Det er nok en viktig årsak til at jeg endte opp som sunnhetsapostel på mine eldre dager.

Ett av øyeblikkene som har brent seg fast, er synet av nedfallen livmor på en eldre dame jeg vasket – en blålig og ekkel pølse som hang ut.

Årsaken til nedfallen livmor er ofte slapp bekkenbunn. Mange sliter etter fødsler, og har ikke kunnskap om hvordan de kan trene opp akkurat denne muskulaturen igjen. Over 30% av kvinner over 40 år lider av inkontinens, og mange tør ikke snakke om det.

Muskelen i bekkenbunnen vugger fosteret under graviditeten. Den sørger for sterke orgasmer, spretten buk, og den får deg til å hoppe og danse ubekymret. Inntil den dagen den ikke orker mer, og du tisser på deg når du minst venter det. Den du glemmer den når den funker, muskelen som tar bort lidenskapen når den en dag er blitt slapp. Da er det kjipt å være kvinne, eller mann for den saks skyld.

Jeg glemmer det aldri, og har siden vært skuggredd for å få slapp bekkenbunn.

Hver gang jeg har gruppetimer kjører jeg øvelser for nettopp å lære alle kundene mine noen små, enkle triks for å stramme den til. Et av de mest populære er å tilte underlivet frem og tilbake, akkurat slik Michael Jackson holdt på. Sett på en av låtene hans og kjør på!

Slik tester du bekkenbunnen din
Men hvordan vet jeg om jeg er for slapp eller ikke? Du trenger ikke fly til legen. Hopp tau eller ta en runde på trampoline, så kjenner du det fort, eller så kan du teste den appstyrte bekkenbunnstreneren Elvie Trainer, for dette er mitt siste funn på dingsfronten! Se demonstrasjonfilmen nederst på siden.

Jeg driver ren reklame nå, men det er på min egen oppfordring, fordi jeg kjenner Cecilie Kjensli som er Norges herligste sexspinspirator. Hun selger alt mulig av leketøy for voksne, og også hjelpemidler du ikke ante at du trengte, som knipetreneren Elvie Trainer.

La meg prøve!
Jeg nærmest maste på Cecilie da hun meldte meg at hun hadde fått vidunderet Elvie Trainer i nettbutikken. Og hun ga meg med glede et eksemplar for at jeg skulle teste og evt. blogge om det. I DO! Her er den. En lekker liten sak i elegant etui, med lader.

Les beskrivelsen under bildene. (Foto: #supermygg1 og supermygg.no)

Treningsappen som gir deg SUPRE økter for bekkenbunnen

Elvie Trainer er for det første veldig lekkert og diskret designet. Den er superenkel i bruk, og svært behagelig å sette inn i skjeden. Det er altså en dings som ser ut som en stor sædcelle.

Last ned Elvie-appen, som er gratis og enkel å bruke. Lad opp Elvie Trainer med USB kabelen, og klem på den til den får Bluetooth-kontakt med mobilen. Når de har fått kontakt, putter du Elvie inn i skjeden (den er behagelig) og gjør som appen sier.

Det dukker opp et lite treningsprogram, som du gjør så ofte du vil. Den ber deg relax (slappe av) noen sekunder, og deretter knipe hardt, lenge eller pulserende, etterhvert som programmet tar deg gjennom dagens økt. Elvie Trainer’s sensorer registrerer kreftene du har i skjeden, som er direkte forbundet med bekkenbunnen din.

Du får en score på hvor bra du har gjort det. Over eller under forventet av en kvinne på din alder.

Du får altså vite hvordan det står til, samtidig får du trent og sett progresjonen etterhvert som dagene/ukene går, og du er flink pike og bruker den ofte nok.

I LOVE IT! Det vil mannen din óg!

Elvie Trainer har vunnet en masse priser, og det forstår jeg. Som PT kan jeg ikke anbefale den sterkt nok. ENJOY!

Les mer i bloggen til personlig trener og kostholdsveileder Elizabeth Schanche Lingjaerde her.

ElvieKjøp eller les mer om Elvie Trainer Bekkenbunnstrener her.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: