Smarte øvelser for underlivet

Elizabeth SupermyggDet er ikke tull når damer sier at de ler så de tisser på seg.

En slapp bekkenbunn kan føre til urinlekkasje og at du ikke klarer å holde på en promp, og det er ikke akkurat gøy. Dette rammer ikke bare kvinner som har født! Muskelene i bekkenet blir nemlig svakere med årene, selv om det går raskere om du har vært gravis.

Bekkenbunnen er selve gulvet i kroppen din, og det er mange gode og viktige grunner til å holde denne muskulaturen sterk. Den støtter opp organene i underlivet, og kan dermed motvirke inkontinens og fremfall av livmor og skjedevegger – samt forebygge plager knyttet til svangerskap, fødsel og overgangsalder. Og husk:

Sterke muskler i underlivet gir sterkere orgasmer og mer nytelse under sex, enten du onanerer eller ligger med en partner.

Er jeg i faresonen?
Hvis du lurer på om du trenger en oppstramming, trenger du ikke å gå til legen. Ta deg en runde på trempolina, eller bruk et hoppetau. Du merker fort om du skvetter i buksa. Hvis det er tilfelle så fortvil ikke.

Med enkle øvelser kan du trene opp stortromma igjen. I følge personlig trener og kostholdsveileder Elizabeth Schanche Lingjaerde, aka den superspreke voksenbloggeren Supermygg, er nemlig bekkenbunnen som et trommeskinn, eller en trampolineduk. Det gjelder å holde den stram!

Her får du Supermygg Elizabeth sine øvelser for en strammere bekkenbunn. Les beskrivelsen under bildene. (Foto: #supermygg1 og supermygg.no)

Muslingen: Beveg hoften ved å føre knærne mot og fra hverandre. Hold hælene nær hverandre. Knip hele tiden.
Bordet: Opp med rompa. Beveg knærne mot og fra hverandre i stram hofteløft. Bruk gjerne en strikk. Knip hardt.
Putetrikset: Press en pute eller en Yogablokk med knærne. Kniiiiip!
Sittestillingen: Sitt i sumo squat. Gyng opp og ned kontrollert. Prøv å knip så godt du kan.
Bruk gjerne strikk i sumo squat. Gyng opp og ned. Press knærne ut.
Monster walk: Gå horisontal og skrått frem og tilbake. Hele tiden med stram strikk og i samme lave posisjon. Knip.

Hvis du er usikker på om treningen gir resultater, anbefaler Elizabeth deg å bruke knipetreneren Elvie Trainer, en prisbelønnet og appstyrt bekkenbunnstrener, som måler framgangen din. Den er enkel og morsom å bruke. Elvie Trainer har en tilhørende app, som du laster ned gratis. I den finner du små treningsprogram, som fungerer som små spill. Den ber deg knipe til, og når økten er over kan du se resultatet.

Les mer om hvorfor PT Elizabeth digger Elvie Trainer her.

Elizabeth Supermygg
– Denne dingsen vil du ikke være foruten, om du er kvinne med stor K, mener PT Elizabeth, aka voksenbloggeren Supermygg.no.

Treningstipsene er fra bloggen Supermygg, til personlig trener og kostholdsveileder Elizabeth Schanche Lingjaerde. Dama er 59 år, og helt rå. Hun mener det er viktig å holde hele kroppen i form. Også underlivet!

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top