Sex, dop og slasker! Cecilie Kjensli lar kakla gå – i podden til Peder Kjøs

Cecilie1989 var året jeg flytta hjemmefra – på hybel – og der skjedde det ting! Jeg var 21 år, og mest opptatt av byen og menn.

Av og til savner jeg det å være fri og frank, og bare ligge rundt med den jeg har lyst på i øyeblikket. Det gjorde jeg mye før i tida. Hør kakla gå om sex, dop og slasker, i den nye podcasten til Peder Kjøs og Bjarne Træen, hvor jeg har vært gjest.

Peder og Bjarne ble venner i 1989, og de har laget en podcastserie hvor de snakker med folk de skulle ønske de hadde møtt da. Bedre sent enn aldri, gutta! Det var gøy å komme på besøk.

Pssst! Sexleketøyet vi snakker om i starten er luftvibratoren Womanizer Liberty.

Hør podcasten «1989 med Bjarne & Peder og Cecilie Kjensli»her:

Peder Bjarne

Eller hør podcasten i Spotify her: «1989 med Bjarne & Peder og Cecilie Kjensli»

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top