Årets deiligste julekalender

Med denne erotiske julekalenderen blir desember bedre og bedre, for hver luke som åpnes …

Ikke skyt meg fordi jeg tipser om denne fine erotiske julekalenderen nå. Jeg vet at mange hater når julemaset starter for tidlig, men dette er litt viktig. Kalenderene kommer i begrensa opplag, så det er like greit å få den i hus før det er for sent, ikke sant? Tenk så herlig desember blir nå da, og den vil bli bedre og bedre for hver luke som åpnes …

Årets frekkeste julekalender passer for dere som ønsker å fylle førjulstiden med 24 herlige overraskelser for nytelse og pirrende sex.

  • I denne digge julekalenderen får du 24 populære og hotte sexleketøy til en verdi av 4.900,- kr (!!!)
  • Kalenderen inneholder 13 lekre sexleketøy, 7 erotiske tilbehør og 4 soft bondage-produkter til kvinner, menn og par, fra skandinaviske merker som Sinful, Obaie, Mr. Membr, Nortie og Amaysin
  • Et elegant inspirasjonshefte med 24 luker – dere åpner en for hver dag – til hvordan dere kan bruke dagens frekke overraskelse, følger med.
  • Julekalenderen er full av nye produkter, og inneholder ikke de samme som i fjor, da denne ble best i test på KK.no
  • GRATIS frakt! Bestill nå, så har du den i god tid. Leveringen er rask.

NB! Kalenderen inneholder ikke det samme som i 2019, da den ble «best i test på KK.no». Denne er like bra, men om du kjøpte den i fjor, vil jeg heller anbefale at dere går for Sinful Adventskalender i år, så få dere 4 ekstra pirrende helger. Adventskalenderen passer selvfølgelig for alle som er klar for litt ekstra pirr i førjulstiden.

Frakten er gratis! Er ikke det hyggelig?

Kjøp eller les mer om Sinful Deluxe julekalender her.

Pssst!
Ønsker du et rimeligere alternativ, kan du gå for denne julekalenderen, Sinful Classic. Den byr på mye gøy den og!

   

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå: