Gjett om jeg har grått og slitt

Ukeslutt
Jeg elsker radio, og særlig NRK. Her sammen med Ukeslutt sin programleder Gry Elisabeth Veiby.


NRK sitt nyhetsmagasin «Ukeslutt» synes det er gøy at jeg skal bli sykepleier. Det gjør selvfølgelig jeg også.

Jeg måtte ta opp matte fra videregående etter 35 år, for å kvalifisere meg for sykepleie-studiet. Gjett om jeg har grått og slitt! Hør radio-innslaget om hvorfor jeg blir student igjen ved å klikke på den røde pila på bilde under, hvis du ikke har noe bedre å finne på i dag da.

 

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

Scroll to Top