Cecilie Kjensli

Sexinspirator
For mange er jeg kjent som den frittalende jenta, som snakker rett frem om sex og samliv i media. Når jeg inspirerer folk til mer sex i hverdagen, byr jeg på egne og andres erfaringer. Skal vi få en realistisk forståelse av sex, er det viktig at vi lærer av hverandre.

Hovedfokuset mitt har alltid vært å inspirere folk, særlig kvinner, til å gjøre det beste ut av sexlivet, framfor å være opptatt av alle andres. Er du ikke fornøyd, går det faktisk an å gjøre noe med det.

Sexleketøy-ekspert
Gjennom snart 20 år har jeg opparbeidet meg høy kompetanse på hvilke sexleketøy som gir best nytelse på egenhånd, eller sammen med en partner. Jeg er Norges første sexleketøyanmelder, og handler du fra Cpunktet.no får du de beste sexleketøyene nøye vurdert av meg.

Som sexleketøy-ekspert er jeg opptatt av kvalitet og god design, men det hjelper ikke å bare se bra ut. Det viktigste er selvfølgelig at godsakene er deilige, og at de fremmer herlige orgasmer, som motiverer til mer – og bedre sex.

Jeg kjenner sexleketøy-bransjen, og bransjen kjenner meg. Jeg jobber tett med flere leverandører og merkevare-produsenter, som ønsker min vurdering av leketøyene de lager.

Cpunktet + Sinful = Sant
Cpunktet.no er din guide til mine anbefalte sexleketøy. Selve kjøpet foretar du i nettbutikken Sinful. Jeg har valgt å samarbeide med Sinful, fordi de har et godt utvalg av sexleketøy til fine priser, og fordi jeg kjenner dem godt. Når du klikker «Kjøp her fra Sinful» blir du sendt til Sinful sin nettbutikk, hvor du fullfører bestillingen. Det er altså Sinful som sender varene til deg – anonymt og raskt – selvfølgelig.

Personlig service
Er du usikker på hva slags sexleketøy som kan passe for deg eller dere, eller er det noe annet du kanskje lurer på, er det bare å ta kontakt. Hos meg får du personlig service og jeg hjelper deg gjerne. Diskresjon er viktig, så det vi snakker om blir mellom oss.

Blogg
Hvis du er ute etter inspirasjon, eller trenger tips og gode ideer til hvordan du kan berike sexlivet, bør du ta en titt på bloggen min – CecilieKjensli.no. Der legger jeg blant annet ut sexleketøy-anbefalinger, og saker fra andre nettmagasiner og medier jeg har medvirket i. En liten fun fact er at jeg var Norges første betalte sex- og samlivsblogger – den gangen for Nettavisen og Side2.

SEX fra Ah til Åh …
Etter mange år som sexinspirator ble jeg forespurt om å lage en håndbok for sexlivet, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Resultatet ble «SEX fra Ah til Åh …» en kokebok for sexlivet, for deg som liker det mildt og for deg som foretrekker det hot i senga. Boka er full av juicy tips, pirrende fakta, og morsomme anekdoter og personlige historier. Og selve rosinen i pølsa: Boka kommer med orgasmegaranti!

Kjøp boka SEX fra Ah til Åh … her

Foredrag og utdrikningslag
Som sexinspirator har jeg reist landet rundt og forelest for leger, sexologer, medisinstudenter og helsepersonell. Jeg har også kursa vordende bruder – og brudgommer – i kunsten å opprettholde temperaturen i ekteskapet. Grunntanken er å spre informasjon om at seksuell nytelse er for alle, og at nytelse kan oppleves på mange måter.

Hvis du/dere ønsker at jeg skal holde ”Cecilies brudeskole” på utdrikningslag eller komme hjem til dere for en ”Inspirerende aften”, er det bare å ta kontakt for mer informasjon. Jeg har også et morsom foredrag – Let’s talk about sex – som passer for alle.