5 sexy-tips

Sextips - 5-sexy-tips

Perfekt er ikke sexy, men et tåpelig ideal det ikke er noe poeng å strebe mot.

Noen er mer sexy en andre fra naturens side, men det er håp for alle. Her får du mine sexy-tips:

1. Ta et aktivt valg
Både stylingproblemer og dårlig kroppsbilde kan hindre deg fra å nå ditt fulle sexy-potensial. Stell pent med deg selv, det er ikke sexy å sitte i sofaen hver dag og forfalle. Vil du føle deg sexy, må du bestemme deg for hva du vil gjøre med situasjonen. Klarer du ikke å nedprioritere potetgullet, må du ta et oppgjør med deg selv og akseptere at det er sånn du er og at du velger det selv. Stor og formfull er absolutt sexy, men ikke hvis du depper over tilstanden.

2. Vær tøff og ta initiativ
Når du vil være sexy og få en mann interessert, er mitt hotteste tips å vise lysten og kåtheten din. Vær tydelig og ta initiativ, gni kjønnet ditt og puppene dine mot kroppen hans når dere kliner, og ta litt regi i senga. Gjør det du liker og tenner på, og ikke vær beskjeden. Prippen sex er ikke kult! Vær raus med deg selv – menn liker bedre villige damer som leverer sakene enn de som er stive, misfornøyde pinner.

3. Ikke prøv å være perfekt
Å være sexy handler ikke om å være perfekt. Det er et tåpelig ideal det ikke er noe poeng å strebe mot. Dessuten er det bare å ta en kjapp titt på typen – er han så perfekt? Å være mest mulig ”perfekt”, pen og pertentlig blir bare kjedelig i lengden. Du skal heller ikke sammenligne deg med andre når du utforsker din egen sexykilde, du må finne din egen X-faktor og den sexy-formelen som funker for deg!

4. Prioriter sexy-følelsen
Vi har liten tid i våre travle liv, men vil man føle seg sexy, må man prioritere seg selv og sette av kvalitetstid til sin egen seksualitet. Noen er heldige og har sexy-følelsen rett som det er, mens andre må jobbe for den. Tenk etter hva som får deg til å føle deg vel, og i hvilke situasjoner du føler deg sexy. Bygg videre på din egen kunnskap slik at du lærer hva som trigger deg og hva som får frem sexy-følelsen.

5. Slapp av
Vær naturlig og avslappet, men velstelt. Ikke tenk at pynting og pent undertøy bare skal skje til fest, gjør det heller til en behagelig del av din hverdag, uten at det blir ekstra stress. Fremhev det som er pent ved deg selv, bruk det du har, men ikke alt på en gang. Vær stolt av kroppen din og vis med din egen holdning hvordan du ønsker at andre skal se den.

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top