Absolutt deiligst

Sextips - Absolutt deiligst

Vil du være den beste elskerinnen kjæresten din noen gang har hatt?

Alt du trenger å gjøre er å forstå mannens psyke, mener den internasjonale og anerkjent sex- og samlivs eksperten Tracy Cox. Her får du hennes smarte sextips. 

Sexguru Tracy Cox
Sexguru Tracy Cox

Bli med på moroa
Menn og kvinner er som kjent fra to forskjellige planeter, og dermed er vi også svært forskjellige på mange områder, også når det gjelder sex. Det betyr likevel ikke at det ikke går an å finne tonen og møtes på midten for en god omgang!

Neste gang partneren din foreslår noe til dels uvanlig i sengen, vær en av få kvinner som faktisk tar utfordringen! Du vil ikke bare være den beste elskerinnen han noen sinne har hatt, du vil antakeligvis også være den beste han noen gang kommer til å ha.

Visuell opphisselse

Menn blir opphisset av det visuelle, dermed betyr det faktisk mye for ham om du enten ser på porno sammen med ham, barberer deg nedentil, bruker sexy undertøy, lar skoene være på, foreslår å ha sex foran speilet, onanerer for ham eller du kan gå uten truse under kjolen. Overraske ham og gi ham noe han ikke er vant til å se eller gjøre!

Ta utfordringern
Menn liker å prøve nye sextrender, så når han spør deg om du vil gjøre noe nytt sammen med ham i sengen, betyr det kun det! Det betyr ikke at han er misfornøyd med deg eller sexen dere har. Mennesker trenger variasjon i alt de gjør, også sex, så istedenfor å bli skremt av dette, ta imot utfordringen med åpne armer!

Ser ikke etter ”feil”
Mange kvinner er usikre på seg selv og hvordan de ser ut for kjæresten. Dette er også hovedgrunnen til at mange kvinner ikke tør å utfolde seg mer i sengen, de er redd at de ser tykke ut, at de har for små bryster eller at rumpa er for stor. Men, husk på at kjæresten din ser ikke etter dine «feil» når dere har sex, han elsker å ta og føle på deg og mest av alt, se på deg!

Mannens p-punkt

Det er et følsomt tema, men anale leker blir mer og mer populært. Dersom dere har lyst til å forsøke kan han oppleve en helt ny intens følelse. Spør om du kan få putte fingeren din inni, eller bare stryke rundt hullet eller massere området mellom anus og pungen.

La fingrene dine leke rundt hullet hans og se hvordan han reagerer. Trekker han seg unna er han enten nervøs eller uinteressert. Løfter han rumpa og presser mot hånden din, vil han at du skal fortsette. Fortsette å stryke ham rundt anus og stikk en finger inni hullet. Hold den først i ro, så beveger du den i sirkel. Dette kan du gjerne også gjøre når du suger ham eller onanerer ham rett før han får orgasme.

Sengen forbudt

Det er ikke nødvendigvis kjedelig å ha sex på soverommet, men det er aldri dumt med variasjon. Så ta en pause fra sengen, og ha sex andre steder i huset eller leiligheten. Ta en kjapp en på badet, eller på flytoalettet, onanere ham på kinoen, ha sex over oppvasken på kjøkkenet. Hopp på ham i sofaen i stua eller på spisebordet!

Hva mener du gjør deg deilig i senga? Skriv en kommentar nederst på siden.


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: