Den unge fristelsen

Erotisk novelle - den-unge-fristelsen

Under dansen med 16 åringen merket jeg at han ble kåt på meg.

Tekst: Frida L 

Det skjedde på seinsommeren i fjor, min samboer Yngve og jeg hadde nettopp kommet hjem fra ferie. Nå gledet vi oss til å delta på en årviss bryggedans siste lørdagen i juli. Det tradisjonsrike arrangementet pleier å trekke mye folk, og det fine været bidro til at ekstra mange strømmet til denne kvelden. Straks gammeldansorkesteret spilte opp, fyltes det store bryggeområdet med svingende par.

Etter å ha danset oss gode og varme, satte vi oss ved et av bordene som var stilt opp utenfor serveringsstedet. Der satt det fra før en seksten år gammel gutt, Remi, som vi kjente litt fra før. Familien hans er fra Østlandet, jevnlig i mange år har de pleid å tilbringe sommerferien på campingplassen like ved. En gang hadde Yngve hjulpet faren hans med å reparere bilen deres, så vi var blitt litt kjent med resten av familien også. Han har ei nydelig mor av utenlandsk opprinnelse, de to yngre søstrene hans kunne vi se på en leikeplass litt lenger borte.

Jeg forsøkte å få i gang en samtale med Remi,
det var tydelig at tenåringen følte seg litt utenfor. Ikke så rart, omtrent samtlige på festen var voksne mennesker som neppe kunne vekke hans interesse. Gammeldanslåtene var vel heller ikke den musikken han digget mest. Det var litt vanskelig å få han på gli, men etter hvert fikk vi iallfall vite at han slett ikke hadde ønsket å bli med på ferieturen nordover denne gangen. Neste dag skulle hele familien dra i leid båt på en ukes utflukt ute i skjærgården. Det var tydelig at Remi heller ikke så fram til denne turen med særlig entusiasme.

Orkesteret spilte opp igjen og jeg bød Remi på en dans. Litt forlegen unnskyldte han seg med at han ikke kunne gammeldans. Jeg argumenterte med at da var det på tide at han lærte litt, og med litt overtalelse klarte jeg å få han med meg. Samtidig kom det heldigvis en rolig vals, og jeg beroliget han med at det var det letteste å lære. Vi svinget rundt på enden av brygga der det var plass nok til at jeg kunne instruere i de mest elementære valsetrinnene. Da vi først var kommet i gang, viste han seg å være både lærenem og lærevillig.

Pirrende oppdagelse

Vi danset litt tettere etter hvert som han fikk taket på fotarbeidet og førte meg rundt både lettere og mer ledig. Da var det ikke til å unngå at min oppmerksomhet mer rettet seg mot Remi enn mot selve dansen. Han er en usedvanlig pen gutt, tydeligvis har han arvet morens skjønnhet i fullt monn. Ikke bare har han et sjarmerende vakkert ansikt, gjennom dansen fikk jeg også føling med sterke armer og en velbygd smidig kropp.

Kanskje registrerte han beundringen i øynene mine. Eller kanskje var det ganske enkelt kroppskontakten i dansen som førte til at han helt tydelig begynte å få ereksjon. Den bulende buksesmekken var ikke til å ta feil av. I det samme jeg oppdaget dette, var det som en sildrende sitring av skrekkblandet fryd spredte seg nedover ryggsøylen min. Jeg måtte anstrenge meg for å virke så uberørt som mulig. For at ikke andre skulle merke hva som var i ferd med å skje, trakk jeg Remi så ubemerket som mulig tettere inntil meg. Dette medførte en risiko for at han fikk det enda strammere nede i buksa, men det fikk bare stå til.

Da melodien tok slutt, slapp jeg meg ut av armene hans, bukket pent og takket for svingomen. Det var et stykke å gå tilbake til bordene, så da foreldrene og søstrene hans rett etter samlet seg rundt oss, var bulen i buksa gudskjelov borte.

– Aldri trodde jeg at vi skulle få se deg danse gammeldans, humret faren og dunket Remi i ryggen.
– Han er så flink å følge rytmen, med litt trening kan han bli kjempegod, skrøt jeg mens Remi bare smilte sjenert. Nå dukket også Yngve opp, og vi ble sittende å småprate mens festen ebbet ut.
– Jeg hører at dere drar på skjærgårdscruise i morgen, bemerket Yngve.
– Det stemmer, og vi gleder oss veldig. Ja, bortsett fra Remi da, bemerket faren som merket at sønnens ansikt mørknet.

I det samme slo en tanke som et lyn ned i hodet mitt. Tenk om Remi kunne bli igjen hos oss den tiden resten av familien var på båttur. Vi hadde jo god plass, våre egne to gutter var blitt igjen hos besteforeldrene sine i Trøndelag fram til skolestart. Det ville bare være en fornøyelse å ha denne skjønnheten av en unggutt i huset ei uke.

– Det skjer vel ofte at tenåringer ikke har de samme ønsker og prioriteringer som foreldrene sine, bemerket jeg. Før noen rakk å kommentere, fulgte jeg opp så lett henslengt som mulig:
– Men når Remi ikke setter pris på båttur og fisking, så kan han godt bo hos oss mens dere er på sjøen. Kanskje hestene hos gårdbrukernaboen vår og mulighet for ridning er mer interessant, nikket jeg.

Foreldrene så på hverandre med et uttrykk som tydelig fortalte at begge ønsket den andre skulle svare. Til slutt kremtet moren med et smil:
– Tusen takk for gjestfriheten, men vi synes nesten det blir for mye. Jeg husker jo hvordan dere også hjalp oss med bilen den gangen. Men hva sier du selv Remi?

– Jeg kan veldig godt tenke meg
å bli igjen, svarte sønnen bestemt. Dermed var saken avgjort og det ble avtalt at vi skulle hente Remi tidlig neste dag. Da vi søndag formiddag hadde vinket god tur til båtfolket ved brygga og satte oss i bilen, var det tydelig at tenåringen var opprømt ved tanken på at han de neste dagene skulle være langt unna foreldrenes mas og bestemmelser.

– Har du motorsykkelen ennå, spurte han fra baksetet. – Jo, den står i garasjen. Dessverre er den ikke i kjørbar stand for tiden, jeg holder på med å overhale den. Men kanskje du kan hjelpe meg med mekkinga, svarte Yngve. Forslaget ble tatt svært godt imot av Remi. I det samme husket jeg guttens interesse for den gamle BSAen den gangen for to år siden da Yngve – som er mekaniker – reparerte bilen til disse turistene sørfra. Jeg kunne jo tenke meg at det velutrustede verkstedet under huset vårt ville være et eldorado for en motorinteressert ungdom.

Mens de to mannfolka fortsatte motorpraten, trakk jeg ned solskjermen og kikket i sminkespeilet. Jeg lot som jeg rettet litt på håret, mens jeg i virkeligheten gransket gutten bak meg. Enda en gang ble jeg slått av hvor pen han var, og på ny kjente jeg denne sitrende følelsen som krøp nedover ryggraden og endte med en murrende lystfølelse i underlivet.

Skal – skal ikke?

Vel hjemme satte jeg i gang med å lage middag mens Yngve tok Remi med seg på en rundtur ute. Mens maten kokte, redde jeg opp seng til Remi på rommet til den største av guttene våre. Under samtalen ved middagen orienterte Yngve og jeg om våre gjøremål og tidsplaner i dagene framover. Yngve arbeider i en bedrift som drives døgnkontinuerlig, noe som innebærer at han går på skift, og han skulle begynne etter ferien samme kveld. På min arbeidsplass praktiseres fleksitid, jeg hadde planlagt å starte neste dag ved nitiden og være tilbake i passe tid til å lage middag.

– Du må gjerne skru på sykkelen også når jeg ikke er til stede. Bare husk å henge verktøyet tilbake på plass, sa Yngve. – Og når vi er borte, eller gubben ligger og sover, må du bare ta deg mat når du vil og ellers gjøre akkurat som om du er heime, tilføyde jeg. I mitt stille sinn var jeg nok allerede i gang med å legge langt mer omfattende planer enn som så for gutten. Men ennå lå det bare i underbevisstheten og surret.

Da Yngve gikk for å sove en grundig middagslur før nattskiftet, ble jeg sittende å prate med Remi. Nå var det ikke vanskelig å få samtalen i gang, og vi fant straks en hyggelig og lett tone mellom oss. Etter hvert klarnet tankene mine, og jeg måtte bare konstatere helt bevisst overfor meg selv at jeg hadde forferdelig lyst på gutten. Jeg tenkte på dansen vår kvelden i forveien og at han så tydelig hadde tent på meg. Skulle jeg gå inn for å vekke kåtheten hans til live igjen? Ville det være galt av meg å forføre tenåringsgutten? Jeg var helt sikker på at det i så fall ville bli hans seksuelle debut.

Jeg kom til å tenke på mitt eget første samleie. Da var jeg på samme alder som han var nå. Det skjedde sammen med en gutt som var mange år eldre enn meg. Men det var utelukkende en god opplevelse, svært god. Jeg har mange ganger tenkt på at jeg var heldig som fikk en så god start, noe som skyldtes at gutten var erfaren og hensynsfull. Ville det ikke bare være bra for Remi å få innføring i erotikkens gleder av ei erfaren dame?

Jeg behøvde ikke ha motforestillinger på grunn av Yngve. Samboerskapet vårt hadde vart i 12 år og fungerte fremdeles utmerket. Men vi hadde tidlig blitt enige om gjensidig frihet til å ha sex med andre, riktignok under forutsetning av at vi gjorde det med takt og hensynsfullhet og ikke satte tryggheten i forholdet vårt i fare. Barna våre var jo heller ikke her, til kvelden og natta hadde jeg huset helt alene sammen med Remi.

Uimotståelig kåthet

Jeg gikk inn på badet, dusjet, ordnet håret og sprayet meg under armene og bak øreflippene med min favorittparfyme Ysatis. Jeg hadde erfaring for at denne tunge parfymen virker erotisk pirrende på menn. Til slutt tok jeg på meg en godt utringet sommerkjole som jeg hadde kjøpt på slutten av ferien.  Jeg betraktet meg selv i speilet og var slett ikke misfornøyd med det jeg så. Passert 35 år var kiloene fremdeles under kontroll og bra plassert. Tanken på at de i kveld kunne få seg en annen dans, gjorde meg yr.

Etter at Yngve hadde kjørt på jobb
, satte jeg ei skive med rolig dansemusikk i cd-spilleren. Jeg strakte armene mot Remi borte i sofaen og spurte om han ikke hadde lyst på en dans med meg igjen. Denne gangen var han ikke sein å be. Kjapt hoppet han spenstig ut på gulvet og tok galant tak rundt meg. Nå kunne vi usjenert trykke oss mot hverandre i svingende takt med musikken.

Det varte ikke lenge før jeg kjente noe hardt trykke mot underlivet mitt. Ingen tvil om hva som var i ferd med å skje. Pusten min begynte å gå tungt. Men nå ga jeg blaffen i om han skulle merke min egen kåthet. Tvert imot ønsket jeg at han skulle bli klar over den og var bare spent på hva reaksjonen hans ville være på det.

Da musikken stilnet, ble vi stående og holde rundt hverandre. Jeg lot hodet mitt falle inn i halsgropen hans. Jeg kjente de sterke armene hans klemme hardere og plutselig ga han meg et lett kyss på pannen. Jeg kastet hodet tilbake og fanget den sensuelle munnen hans med mine lepper i et langt sugende kyss. Han løsnet grepet rundt ryggen min og strøk meg med begge hender over håret. Mens mine hender strøk over baken hans, nedover lårene og oppover igjen mot det bulende skrittet hans.

Kåtheten min var nå så sterk at jeg klarte ikke å vente lenger. Med skjelvende fingre løsnet jeg beltet hans, åpnet smekken og trakk ned både bukse og truse. Jeg sank ned på kne for å ta imot den struttende pikken. Den var som jeg hadde ventet et prakteksemplar av en kuk. Da jeg grep den i handa, hørte jeg et dypt sukk over meg og Remi begynte å stryke meg over skuldrene. Jeg tok det bankende kukhodet i munnen, slikket og sugde samtidig som jeg brukte hendene til å runke det kraftige skaftet og klemme lett på ballene.

Guttens sukk gikk nå over i tunge stønn og plutselig kjente jeg at han var i ferd med å komme. I kraftige støt ble den lyse væsken pumpet ut av pikken, sprutet mot hake og hals og rant nedover mellom brystene mine. Jeg reiste meg og møtte et par skinnende, men samtidig litt engstelige øyne.

– Jeg mente ikke å søle på deg, stotret gutten. – Kjære velsigne deg, Remi, det gjør da ingen ting, smilte jeg og vrengte av meg den sædflekkede kjolen. Mens jeg knappet opp skjorta hans, steppet han ut av buksa som lå sammenkrøllet rundt anklene, og like etter sto vi helt nakne overfor hverandre.

Stjernereise
– Kom, hvisket jeg og satte kursen mot soverommet. Remi fulgte hakk i hel. Liggende ved siden av hverandre i dobbeltsenga, tok jeg først og gned sæden over brystet, knadde den særlig godt ut over puppene. Jeg nøt det. – Sæd fungerer utmerket som hudkrem, fullt av beste sort proteiner, smilte jeg mot Remi som kikket nysgjerrig på meg.

Deretter måtte jeg først bare stryke og stryke over den unge, skjønne mannekroppen som lyste ekstra brun i det duse lyset som sivet inn i seinsommerkvelden. Jeg la meg på siden mot han, rusket lett i det halvlange, bølgende mørkbrune håret. Lot fingertuppene gli langs de markante øyenbrynene, strøk nedover kinnet. Masserte brystvortene som toppet en velbygd brystkasse, fint innrammet av mørkt hår under brystmusklene. Fortsatte nedover magen, fulgte den smale hårstripen som endte i en kraftig hårkrans rundt pungen. Håret hans var liksom så pyntelig samlet på de rette stedene. Ellers hadde han en naturlig glatt, nesten hårløs gylden hud.

– Du er så fin, hvisket jeg.
Gutten smilte med forventningsfullt, men avventende blikk. Jeg hadde nok helt rett i min antakelse at dette var første gangen for han, tydelig uvant med å ta føringen. Men det skulle han nok få lære seg. – Du er veldig fin du også. Stemmen hans var lav, nesten andektig. Jeg tok om pikken hans og runket sakte. Da den villig reiste seg på nytt, hadde jeg så lyst til å suge den igjen, men avventet litt. Jeg ville ha øynene fri til å følge reaksjonene hans. Tiden var inne til å hjelpe han litt på vei nå.

– Hvis du vil, kan du godt ta på meg også. Gjør det du har lyst til, sa jeg med kattemyk stemme.
Han heiste seg opp i sittestilling, bøyde seg mot meg og sugde på brystvortene mine. Ikke det dristigste utspillet, men det gjorde godt. Jeg har veldig følsomme pupper. For å vise at jeg likte det, rakte jeg ut tunga, slikket litt over nærmeste øreflippen hans og bet lett i den.

– Ta den tiden du trenger, vi har hele kvelden og natta foran oss, hvisket jeg inn i øret hans. Jeg ville berolige han slik at han ikke skulle være nervøs. Håpet bare at han ikke skulle bli forlegen om jeg tok føringen, jeg ville ikke at han skulle føle seg fomlete.

Jeg tok den ledige handa hans og trykket den mot skrittet mitt. Han skjønte hintet og masserte klitten mellom fingrene. Lystfølelsen min økte intenst og jeg klemte hardere rundt pikken. Mitt sterkeste ønske var å få det struttende lemmet inn i meg.

– Hva kjenner du? – Det kjennes godt, hvisket han. – Fint, men hva kjenner du på meg? De følsomme øynene så spørrende på meg, men jeg ga han bare mer tid til å tenke seg om.
– Du kjennes våt. – Yes, og hva betyr det?

I pausen som fulgte, begynte jeg å lure på om han hørte til unntakene som ikke en gang har smuglest i pornoblader. Men ikke med den minste mine ga jeg inntrykk av å være utålmodig. Ikke var jeg det heller. Jeg nøt stunden med å betrakte han. Bare jeg ikke ble liggende alt for lenge å lengte etter pikken hans.

Men jeg trengte ikke engste meg. Med ett vippet han seg opp i knestående på skrevs over meg. Jeg smilte oppmuntrende til han da han senket underlivet sitt mot mitt. Nå kunne jeg godt tillate meg å hjelpe litt til med å styre pikken inn i meg.

Gud så godt! Jeg slo armene takknemlig rundt
ryggen hans og klemte han hardt mot meg. Han besvarte velkomsten med å begynne å jokke, heldigvis ikke for hardt og raskt. Den store, harde kuken fylte meg helt opp. Med så velutviklet redskap trengs det bare myke og ganske langsomme bevegelser for å drive nytelsen mot klimaks. Kanskje var han klar over det til tross for sin uerfarenhet. Nå knullet han iallfall som en gud. Jeg beveget hoftepartiet i takt med han, helt naturlig falt vi inn i en maksimalt deilig rytme.

I tillegg kjente jeg noe som jeg aldri har opplevd før. Den superkraftige ereksjonen hans gjorde at kukhodet i rytmiske vipp presset mot oversiden i skjeden. Det utløste en helt sinnsyk sterk lystfølelse, og det tok ikke lang tid før jeg merket at en kraftig orgasme var på vei. Rykninger i Remis ansikt fortalte at han også nærmet seg utløsning med stormskritt.

Det var som to flodbølger møtte hverandre og skapte en skumhvirvlende gledessymfoni drevet fram til crescendo. Jeg pleier ikke å lage så masse lyd når jeg knuller, men nå klarte jeg ikke å holde tilbake orgasmeskrik.

Maken til stjernereise! Jeg tror jeg var besvimelsen nær, i noen magiske sekunder registrerte jeg ikke hva som skjedde rundt meg, heller ikke med Remi. Da jeg kom til sans og samling, lå han helt stille oppå meg med dunkende hjerte og hivende pust. Jeg strøk han sakte over nakken, ga han noen ømme kyss på kinnet. Det var som om vi hadde surfet på en stormbølge og nå seilte inn i en fredfull lagune.

Engstelse

Mens vi lå slik, kom jeg til å tenke på det franske uttrykket for orgasme, ”la petite mort”. Etter hvert våknet vi likevel til liv. Langsomt løftet Remi seg opp med en armheving, satte knærne under seg og la seg på rygg ved siden av meg. Jeg heiste meg opp på ene albuen og sendte han et salig smil.

Men hva var det jeg nå så i øynene hans? Et glimt av engstelse? Hjernen min var plutselig i helspenn. Var noe galt? For å få svar på det valgte jeg å lirke meg en omvei.

– Hvor kommer moren din fra?
– Libanon.
– Har du slektninger der?
– Mormor, tre onkler og ei tante, og mange søskenbarn.
– Har du vært der nede på besøk? – Vi var i begravelsen da morfar døde. Men det er mange år siden, jeg var liten da.
– Har moren din noen gang snakket med deg om sex?
– Nei, aldri.
– Faren din?
– Nja, lite. Men hvorfor spør du meg om dette?
– Jeg lurte bare på om foreldrene dine, og særlig moren din – siden hun kommer fra en annen kultur, har et strengt syn på sex. At de kanskje synes det er veldig galt det vi har gjort nå?
– Det bryr jeg meg fint lite om. Det kom en pause, så fortsatte han med forpint stemme:
– Men jeg bryr meg om hva Yngve synes. Remi så meg inn i øynene som om han søkte trøst hos meg.

Et ras av selvbebreidende tanker
for gjennom hodet mitt. Selvsagt! Hvordan kunne Remi vite om den liberale avtalen mellom meg og Yngve? Mannen min som han i morgen skulle mekke motorsykkel sammen med. Herregud, så snevert jeg hadde prestert å tenke. Det var på tide å rette opp tankeløsheten min.

– Kjære Remi, jeg kan forsikre deg om at Yngve ikke tar seg nær av dette, han synes det er helt greitt.

Han betraktet meg med skeptisk blikk. Her måtte det mer til for å overbevise. Dermed la jeg ut på ei lang forklaring, fortalte om avtalen Yngve og jeg har om gjensidig frihet til sex utenom parforholdet. Og da jeg først var i gang, tok jeg like gjerne med erfaringene fra mine egne tenåringsår og tiden før jeg gikk inn i et fast forhold. Hvordan jeg hadde tenkt og faktisk grublet ganske mye før jeg kom fram til min seksuelt reflekterte holdning. En holdning jeg mente var riktig og som jeg kunne stå for. 

Jeg var så oppslukt av å formidle tema og problemstillinger på en begripelig måte at jeg merket ikke at vi alt hadde passert midnatt. Da jeg kikket på klokka, hadde jeg snakket og snakket sammenhengende i over en time.

Remi hadde hele denne tiden ligget dørgende stille. Av og til avbrøt han med korte spørsmål. De viste at han ikke bare fulgte intenst med, jeg kunne konstatere at det var en intelligent og empatisk tenåring som lå ved siden av meg. Etter at jeg hadde tidd ei stund, heiste han seg opp og vi ble sittende å se hverandre i øynene.

– Unnskyld Remi, dette skulle jeg jo ha fortalt deg på forhånd.
Et stort forløsende smil bredte seg over guttens ansikt. Plutselig la han armene rundt meg og ga meg et skikkelig smellkyss.
– Det er ikke farlig nå. Du har sagt så mye bra. Jeg har lært så mye. Du er fantastisk!
Remis øyne strålte. Han grep meg om skuldrene, holdt meg på strak armlengdes avstand og betraktet meg med åpenlys beundring. Han kremtet, et ertelystent smil kruset om munnen.
– Vet du hva Frid, jeg har lyst på deg igjen.

Lystressurs
En bølge av glad lettelse og lyst strømmet gjennom meg. Jeg var straks klar for en ny runde. Det samme var Remi, pikken sto struttende allerede. Ikke nødvendig med noen innledende lokkemanøvrer nå nei. Men jeg hadde lyst til å foreslå den stillingen som jeg liker aller best. Jeg forklarte Remi hvordan han kunne komme inn i meg bakfra, og han var straks med på notene.

Vi la oss begge på høyre side, han bak meg med høyre arm rundt midjen min slik at han kunne nå brystene mine. Med venstre hånd førte han kuken inn i min lett friserte fitte og jokket forsiktig. Jeg gynget med, etter hvert økte vi tempoet litt, men ikke mye. Den store pikken fylte meg igjen så godt at det skulle ikke mye bevegelse til før den sendte kaskader av lystfølelse gjennom underlivet. I tillegg masserte Remi klitoris med venstre handa og knadde brystene med den høyre.

Gud som jeg nøt det! Gutten var på god vei til å bli en super elsker. Etter de forrige utløsningene var han nå også mer utholdende. Selv var jeg raskt på vei mot klimaks og skjønte snart at jeg ville komme lenge før han. Da orgasmen skyllet gjennom meg, stanset Remi jokkinga og klitorismassasjen, fortsatte bare å kosekna brystene mine. Kjære skjønne gutten! Instinktivt oppfattet han hva som var best for meg. I orgasmeøyeblikket utlades så heftige følelser sammen med kraftige spasmer i skjeden at jokking da ville være ubehagelig.

Da trekningene i underlivet mitt stilnet, begynte jeg å bevege hoftepartiet igjen. Remi fulgte på med ny knulling. Snart føk jeg opp mot toppen igjen og en ny sterk orgasme. Det fulgte flere orgasmer, i stadig tettere rekkefølge. Jeg hadde opplevd serieorgasmer før, men ikke maken til dette.

Nå nærmet jeg meg klimaks igjen.
Det suste i ørene, synet ble uklart. Deler av bevisstheten var i ferd med å lammes av en helt vanvittig sterk lystfølelse. Da orgasmespasmene strammet til, føltes det som ei varm kule fylte nederste del av skjeden. Jeg skjønte at Remi hadde nådd utløsning og sprutet inni meg. Nå kjente jeg også rykningene i  lårmusklene hans.

Da pust og hjerteslag hadde roet seg, trakk jeg meg ut og vendte meg mot han. Så lå vi stille og bare holdt hverandre i hendene. Det var ikke nødvendig å si noe. Det var nok å utveksle varme blikk. Etter ei stund reiste han seg og steg ut på gulvet.

– Jeg må vel gå og legge meg på gutterommet.
– Du må vel det. Husker du å ta med klærne dine som ligger på stua? Han nikket.
– Takk Remi.
– Frid, det er jeg som har mest å takke for. Jeg – finner bare ikke ord … Han skrittet mot senga igjen, bøyde seg over meg og ga meg et varmt, inderlig kyss.
– Dette er det diggeste jeg noen gang har opplevd, sa han med litt hes stemme, men med trykk på ordene.

Da han var gått, kikket jeg på klokka som hadde passert et kvarter over ett. Det var på tide å sove. Og jeg visste at jeg ville få en god søvn, som alltid etter god sex. Yngve ville komme litt over sju, men jeg stilte vekkerklokka på seks. Så ville jeg få tid til å ta av det sædflekkete lakenet og legge på et nytt. Ta en dusj og enda ha tid til å ligge og vente på han. Jeg pleier å gjøre det slik, sørge for å være våken så tidlig at jeg får disse minuttene med kriblende venting.

Yngve er alltid morgenkåt
når han kommer fra nattskift og vi pleier å ha et heftig knull straks han er i seng. Han har så ofte fortalt at tanken på dette gir ekstra energi gjennom skiftet og den beste søvnen etterpå.

Han skulle ikke bli skuffet denne gangen heller. Tanken på kveldens opplevelse med Remi ville bare gjøre meg ekstra opphisset. Og enda ville det komme flere kvelder sammen med den skjønne gutten. Vissheten om dette ville ligge der som en ekstra lystressurs. Jeg gjorde et raskt hopp bort til vinduet for å åpne det. Rakk så vidt å registrere at det allerede begynte å lysne til en ny fin dag før jeg jumpet tilbake i seng.

Har du en erotisk novelle på lager? Send den inn til Cpunktet.no nå!


Publisert

i

av

Kommentarer

2 svar til «Den unge fristelsen»

 1. Arnhild avatar
  Arnhild

  Den unge fristelsen

  Denne novellen likte eg veldig bra. Deilig novelle som eg vart svært kåt av. Meir slike

  Liker

 2. Arne avatar
  Arne

  Denne har jeg lest mange ganger for å bli kåt og avreagere.Den beste novellen her.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: