Deilig i senga

Par sex

Hvem som helst kan skape liv i senga, men det krever faktisk egeninnsats.

Forleden fikk jeg en mail fra Anja som ikke hadde vært kåt på lenge, og jeg lurte på hvorfor: Har du ikke lyst på deilige og avslappende orgasmer, eller er du av en eller annen grunn ikke kåt om dagen pga stress eller andre ting?

– Jeg har en stressende jobb, men den unnskyldningen holder ikke lenger har jeg bestemt meg for. Og ”ikke kåt om dagen” er å ta lett i. Jeg har vel ikke vært ordentlig kåt på flere måneder! Og har jeg vært et hint av kåt, har jeg fikset meg en kjapp orgasme alene fremfor å trekke det ut med han, stakkars mann.

Vi har aldri hatt grensesprengende hemningløs sex, og er veldig åpne med hverandre om at begge har hatt det bedre før med andre. Jeg synes faktisk han er ganske kjedelig, og han synes helt sikkert det samme om meg, men jeg er jo egentlig ikke det! Jeg digger kjæresten min, og vil IKKE bytte han med noen andre. Men nå vil jeg hisses opp, og jeg vil gjøre en innsats selv og krysser fingrene for at det smitter over på han. Klem Anja.

Svaret fikk meg til å le, for dama hadde jo selvironi. Korrespondansen starta forøvrig med at hun ville ha anbefalt en vibrator for å få fart på sakene, i stedet for å vente på at kjæresten skulle finne på noe først. Cluet er jo å ta initiativ selv, for da får man det som en vil.

Demp forventningene
Det går fint an å skape liv mellom lakenene så lenge man ikke forholder seg passiv og forventer at den andre skal gjøre det. Jeg tror forresten ikke at det er så mange som har grensesprengende sex heller. Vi har for høye og urealistiske forventninger der, men jobber man med saken blir det alltids deiligere.

Gratispassasjer i senga
Hvis begge har hatt det bedre i tidligere forhold fortjener nok x’ene deres cred’en for det. Anja og typen hadde sikkert aktive kjærester før, og endte kanskje opp som gratispassasjerer i senga, men nå er det andre tider. Anja har heldigvis skjønt at hun må dra i gang underholdninga selv, noe som er kjempe bra, og som sikkert vil bli en suksess.

Spill på lag
Det kan kanskje høres litt uromantisk ut, men jeg ser på sex som trening. Noen ganger har man lyst til å trene, mens andre ganger må man presse seg, og når så er gjort føler man seg mye bedre etterpå. Dessuten er sexlivet med kjæresten noe man har i sammen, og da må man spille på lag og ikke være for ego.

God service
Selv hender det at jeg joiner en runde selv om jeg ikke er noe særlig kåt hvis jeg merker at kjæresten er det, for han stiller opp for meg om det er jeg som mjauer. Som regel blir jeg revet med under veis, men gjør jeg ikke det avslutter jeg bare med en kjapp blowjob, noe som gjør han glad og som får meg til å føle meg som verdens kuleste kjæreste.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: