Dumsnill i senga?

dumihode

Når jenter ikke klarer å slappe av i senga, gjør enkelte seg til tjenere.

Desperate forføringstips
– Har du noen hete forføri
Når jenter ikke klarer å slappe av i senga, gjør enkelte seg til tjenere.ngstips som gjør at han kommer tilbake og tilbake, Cecilie? Jeg har møtt en fyr som er redd for å binde seg men om jeg driver han til vannvidd så får jeg han kanskje til slutt? Jeg får ikke til noen orgasme selv, for jeg er relativt sjenert, men jeg tør å suge han, og er med på det meste. Hilsen desperat.

– Hei desp. Hvorfor vil du bare please han og ikke deg selv? Hva med å gjøre en innsats så du sjøl for oppleve hvor deilig det er med orgasmer? Skjerp deg, jente. Tør du å ta stasen hans i munnen, så må du tørre å gjøre en innsats for å få orgasme også. Menn elsker å se når damene er kåte, så vis det. Og ikke stress med å imponere. Han blir ikke mere hypp av den grunn. Kanskje heller tvert i mot. Var jeg streng nå? Cecilie 🙂

– Hei og takk for svar. Nei da, du var ikke streng. Kanskje det var akkurat det sparket bak jeg trengte. Jeg skal skjerpe meg kraftig! Det var uansett godt å få ut litt seksuell frustrasjon. Klem fra meg.

Å vise sin kåthet er mitt sextips nummer 1, og i stedet for å komme med overraskelser hele tiden for å tilfredstille gutta burde jenter tenke mer på seg selv. Selvfølgelig skal man gi den andre service, men man må ikke henge seg opp i å prestere framfor å nyte.

For hva ville du som jente ha gjort hvis typen hadde en dum seksuell idé. Ville du kjørt løpet ut for å tilfredstille? Forleden maila jeg med en annen type:

Fra anal til munn

– Hei Cecilie. Har hadde stor glede av å lese 14 fakta om analsex, og lurer på om du kan ta for deg temaet A2M (fra anal til munn)? Legger merke til avsnittet om at bakterieflora er forskjellige fra «område til område». Finnes det noen bakterie drepende middel eller noe? Det er jo ganske usexy å måtte legge inn vaskepauser … Hilsen Lex.

– A2M er skikkelig bad. Du må i alle fall vaske deg først. Du vil vel ikke at dama, eller typen, skal suge i seg eventuelle rester? De gjør det i pornofilmer, men det er IKKE bra. Cecilie.

– Takk for svaret som virker fordomsfullt. Om det er bad eller ikke får vel være opp til den enkelte? Jeg kan godt vaske meg først, men hele poenget med A2M er jo «tanken» om at dama tar den fra det ene stedet til det andre ? Vask imellom fjerner jo hele meningen! Noen damer gjør A2M, kanskje litt uten å tenke over det i aktens hete, og den følelsen jeg føler da sidestiller jeg med min første forelskelse. Takk igjen. Lex.

Dårlig gjort
– Fordomsfull? Jeg sier bare at du stapper bakterier i kjeften på dama, og er det kult bare fordi du tenner på det? Ville du sjøl ha sleika deg på fingre som har vært oppe i rompa? Jeg syns det er bad når gutta stapper skittne ting i munnen på damer. Enten det er på film eller i virkeligheten. Det er dårlig gjort mot damene som ikke vet bedre. Cecilie.

– Jeg ser den: «Det er dårlig gjort mot damer som ikke veit bedre». Skal ta til orde i min vennegjeng at den slags aktivitet bør opphøre. Lex.


– Har snakka med gutta og de trodde det var «litt trøkk» i deg og ble litt skuffet over de pripne svarene dine, Cecilie. Men vi tar det til ettertanke. Lex 🙂

– Disse gutta … Hvem er de? Liker de for eksempel å sleike damer i baken etter en lang hyttetur uten dusjmuligheter? Cecilie.

– Vi er helt vanlig gutter 🙂 Spørsmålet ditt er vanskelig å svare bastant ja eller nei på. Det kommer an på hvem det er. Hvis det f. eks er en gammel kjerring, så er svaret NEI, men Celine Midelfart … JA!


Så jenter, tenk dere litt om når dere ligger der og pleaser. Er dere egentlig fornøyd?


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: