Fantastiske Gigi – LELO vibrator

vibrator sexleketøy lelo
Foto: Cecilie Kjensli

 

Dette er en stor favoritt. Gigi fra LELO er utrolig hendig i bruk.

Nydelig for klitoris
Gigi er faktisk helt fantastisk, noe kjæresten min og kan skrive under på. Den funker utrolig bra og kjennes veldig deilig ut mot klitoris fordi den er butt/flat i enden og pirker derfor ikke bort i klitoris på en irriterende måte som enkelte vibratorer kan oppleves som. Kjøp Gigi her.

G-punktet også
Det er ikke uten grunn at enden er krummet og litt butt. Dette fordi den lettere vil kunne stimulere det magiske g-punktet mange lurer på om eksisterer, hvilket jeg i allefall menerat det gjør.

Kunsten er å være kjempeopphisset via kitoris, og når det er like før det går for deg, fortsetter du med denne innvendig samtidig som du kniper alt du kan.

Vibrator Sexleketøy LeloSom magiske fingre
Gigi opplevessom to magiske fingre som dekker hele den lille sensitive hovedsentralen din. Den ser utrolig bra ut, og ligger veldig godt i hånden, men det kuleste av alt er at den har masse power og flere pulseringsprogram!

Orgasmetips
Denne er kul for kjæresten å bruke samtidig som han gir deg en blow-job, men det beste er om du bare har den i hånda selv og bruker den som en forlengelse av dine egne fingre. Iris er nemlig veldig slank og fin og kommer til akkurat der du vil at den skal være. Test ut de forskjellige pulseringene, hold den inntill klitoris, og la Gigi gjøre resten av jobben for deg.

Gigi leveres i en eksklusiv boks med lader, bruksanvisning, satengpose til oppbevaring, og har 1. års garanti.

Klikk her for å kjøpe eller lese mer om vibratoren Gigi.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: