Gratispassasjeren

kjekkas

Typen til Siri er dødspen-dødspen, men gud så kjedelig. Er stygge menn bedre i køya?

SIRI:
– Jeg traff verdens vakreste i slutten av august. Sexen var det så som så med til å begynne med, og jeg tenkte at han kanskje bare var litt sjenert, men fortsatt ligger han bare på rygg og lar meg jobbe for begge.

Vi snakker ikke om sex, og han tar ikke på meg. Han legger seg oppå meg, men det er først etter å ha stukket en finger inn for å sjekke ståa før han pumper løs. Jeg tror jeg må avslutte dette forholdet, men han er bare så vakker!!!

Jeg kan mye om sex, er ikke sjenert, vet noen triks, og vet også at menn kan føle seg handlingslammet av slike kvinner, og holder derfor igjen og tar det i sakte tempo, men allikevel!!! Jeg begynner virkelig å tro på den om at stygge menn er best i senga.

Etter så lang tid, Cecilie, så er det vel ikke noe håp? Hilsen Siri.

CECILIE:
– Dette hørtes jo virkelig stusselig ut. Du sier dere ikke snakker om sex, hva om du forteller han hvordan det oppleves? Det kan jo ikke skade, for du går jo ikke glipp av rare greiene. Hvor gammel er du forresten?

Hvis du absolutt vil være sammen med denne vakre typen så vil jeg anbefale deg å dressere han skikkelig. Menn liker opplæring hvis de får klapp på hode når de gjør noe bra. Og er han ikke med på det, så kvitt deg med han fortest mulig. Du kommer ikke til å angre, for deilig sex er dødsviktig for forholde. Belive me. I know 🙂

SIRI:
– Jeg er 39 og han 34. Og jeg har prøvd å lære han opp. Spurte f.eks hvordan han likte det når jeg tok den i munnen, og han sa at han ikke  visste… Jeg har hatt et utrolig godt seksuelt forhold før så jeg vet hva jeg går glipp av, og at jeg ikke fortjener dette! Jeg tror jeg har prøvd det jeg kan, så da er det bare å avslutte dette på en human måte. Men lysten til å være litt bitch når jeg avslutter er så definitivt til stede. Må nok si det i edru tilstand 😉

Takk for oppklaringen!

CECILIE:
– Enten er han døll, eller så er han veldig sjenert, men samma det egentlig så lenge du kjeder deg. Men en ting til: Du har spurt han om hvordan han liker det, men har du sagt hva du liker?

Det er uansett kanskje ikke noe vits å dra det videre, for det høres ikke ut som om dere er seksuelt kompatible, og det må man være i større eller mindre grad.

Apropos stygge menn. Ryktet sier at feite damer er deiligere i senga en det motsatte, for de må jobbe mer for saken og ta igjen på en annen måte, så kanskje det er sån for mindre attraktive menn og? Kanskje det er en smule av sannhet i det, men det finnes heldigvis unntak.

SIRI:
– Jeg har fortalt han hva jeg liker ja. Han sa da han var en smule beruset at han er beskjeden, men jeg må si at jeg ikke orker å vente på at det løsner. Og jeg er ferdig med barn og etablering så jeg får finne en annen lekevenn 😉 Og Mr. Rabbit får holde imens. Og Laya og….

CECILIE:
– Skjønner godt at du ikke gidder å vente. For noen år tilbake var jeg litt sammen en kul fyr, men vi var på forskjellige steder i livet, og jeg brøyt pga det. Jeg sa bare at det var fint å bli kjent, men at vi ikke var på samme hakk. Jeg orka ikke stress, og foretrakk en ferdigløsning 🙂


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: