Homser suger best!

Mads Larsen

Vi liker begge stor pikk, men er uenige når det gjelder barberte kjønn.

Man kan mene mye om Mads Larsen’s bøker og fylleeskapader, men en ting skal han ha for – åpenheten sin. Det er ikke mange som offentlig sier at de liker en finger i baken, eller at det er digg å suge store lem, og apropos det …

Etter hva jeg forstår har du pult både gutter og jenter, lesber og homser, hetroer osv. Hvem suger best? Jeg tipper gutta.

– Jeg tror ikke det handler mest om kjønn, men om talent og interesse. De som er flinkest til å suge, er som regel de som liker det best. Hvis en mann eller kvinne eeelsker å suge, så pleier de å være fantastisk flinke, mens de som gjør det som ren plikt, naturlig nok ikke tar helt av.

– Det er antakelig noe i at homser suger best. Jevnt over holder de et høyere nivå, og det er oftere at menn er kjempeflinke enn kvinner.

Stygge damer
Det blir skrevet en del stygt om deg rundt om kring på weben. At du er observert med stygge damer, og at pikken din ikke er så stor. Blir du litt lei deg da, eller tåler du steken, du som er med på leken.

– Akkurat det der er et fascinerende fenomen. Det hatet og forakten som nesten enhver som stikker hodet sitt fram i media, blir møtt med på nettet. Men dette visste jeg før jeg skrev bøkene mine, og visste at det var en del av prisen.

– Når det gjelder utseendet på kvinner og menn jeg har ligget med, så må jeg bare humre. I vår kultur definerer mange seg etter attraktiviteten til kjæresten eller sexpartneren. Dessverre er det særlig mange kvinner som tyr til en slik krampeaktig statusstrategi i stedet for å bygge sin verdi på den man selv er.

– Jeg har hatt sex med mindre attraktive kvinner og menn med noen kilo for mye, og jeg har satt veldig stor pris på det.

– Jeg har også hatt sex med kvinner og menn så vakre at jeg knapt har trodd det. Det har skjedd at jeg har måttet skru på ekstra lys bare for å forsikre meg om at de virkelig var så ubeskrivelig skjønne. Men smellvakker gjør meg verken kåt eller forelska. Snodig følelse gir det likevel.

– Og jeg har hatt sex med mennesker så veltrente som en kropp kan bli. Norgesmestere i diverse friidrettsgreiner og kampsporter, modeller og misser og så videre. Men noe av den beste sexen har også vært med smålubne mennesker jeg virkelig har connecta med.

– Selv om skjønnhet og muskler er digg, så er det ikke det det handler om for at sexen virkelig skal funke.

– Om noen har observert meg med et menneske de ikke opplevde som attraktivt, så er det helt til å leve med for min del.

– Når det gjelder hvor stor pikk jeg har, så får de som er veldig nysgjerrige eventuelt prøve å finne det ut selv. Jeg kan avsløre at den ikke er samme størrelse som Robins i Lesbisk nigger.

Størrelsen teller
Syns du forresten at størrelsen har noe å si? Jeg syns det er fett med litt størrelse på pikken. Mest av visuelle årsaker, men de er jo deilige såfremt personen også er det.

– Nå har ikke jeg en vagina som skal fylles, så jeg syns små pikker går helt greit.

– Rompa mi har tross alt ikke så mye trening. Men det er mer digg å suge store, og det gjør seg bedre visuelt.

Fantastisk sex
Interessant det du sier om at kroppens utseende ikke har noen betydning for bra sex. Tenk om jenter virkelig hadde trodd på det! At gutta egentlig gir f* så lenge de får fitte.

– Jeg sier ikke at veltrente kropper ikke gir et ekstra kick, jeg sier bare at man må gjøre det beste ut av det man har, og man kan ha fantastisk sex uten å være perfekt. Og gutta gir selvsagt ikke faen så lenge de får fitte.

La meg omformulere da: Single menn som ikke kan velge på øverste hylle puler omtrent hva som helst, bare de får, og de ler av det etter på. Det samme gjelder for mange seksuelt frustrerte menn i forhold også, men damer er ikke så nøye bestandig de heller.

Kroppsfiksert?
Jeg leste ikke hele Lesbisk nigger, men jeg registrerte at hovedpersonen likte trente kropper, og at husmødre med hårete mus ikke var no særlig stas. Personlig foretrekker jeg en ordentlig ujålete kar med hår på brystet og ballene.

– Jeg setter pris på trente og vakre kropper, men det er ikke noe must. Det er bare en av mange faktorer som kan dra en kvinne eller mann opp.

– Hår kan være kjempedigg, men det er mer til avveksling, på samme måte som digre pupper er helt greit, men ikke til hverdags.

– Det er ok at du liker hårete punger, men nå må du huske at du er en godt voksen kvinne som har vokst opp med andre idealer og mannekropper. Det hender fortsatt at jeg møter unge jenter som liker hårpung – seinest i helga – men det hører absolutt til unntakene. Hos en del jenter er det faktisk rødt kort.

Hver sin smak. Jeg syns bare litt synd på særlig de unge jentene som har nok av seksuell usikkerhet å dra på, og i tillegg skal de bekymre seg om og stresse for hvordan fitta ser ut.

Fyll og dop
Har det forresten vært dop eller fyll involvert i gruppesexopplevelsene dine?

– Det har selvsagt hendt at vi har drukket alkohol på forhånd, men narkotikaen er jeg ikke så ivrig på.

Se de deiligste sexleketøynyhetene i Cecilie Kjensli sin butikk


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: