Orgasmedebutanten

Orgasme

Marianne hadde aldri hatt orgasme. Nå er hun blitt en erfaring, og flere orgasmer rikere.

Her er en mail jeg fikk fra en dame som lurte på om jeg kunne hjelpe henne med å få den etterlengtede orgasmen. Jeg anbefalte MX-Fighter, og gjett om det var en suksess:

– Så er første erfaring med MX gjort, og første (og tredje) orgasme oppnådd. Da jeg åpnet pakken i går ble jeg en anelse sjokkert over størrelsen. Syntes den virket så klumpete og lite handy, og kunne ikke forestille meg at den kunne brukes til annet enn litt ømme nakkemuskler. Jeg la den i en skuff og tenkte at det kunne vente til «ånden kom over meg». Jeg må også innrømme at jeg ble en anelse sjenert over å skulle tilfredsstille meg selv, noe jeg aldri har klart i hele mitt liv.

Jeg hadde en streng avtale med meg selv om ikke å drikke meg til mot, og det overholdt jeg! Som sagt, så lå den i skuffen hele ettermiddagen og utover kvelden. Så tenkte jeg at det ville være ufarlig å bare å sette litt strøm på, eventuelt prøve den litt ut på skuldrene.

Jeg tok den underlige saken frem, satte meg i sofaen med alle klærne på og startet Figtheren. Jeg duret i vei på skuldre og rygg, men tankene mine var jo et helt annet sted. Kunne ikke skjønne hvordan man kunne få orgasme av den klossete tingen. Men jeg måtte jo bare prøve – utenpå buksene – for å se om det overhodet hadde noe for seg. Og du verden det hadde det!!!


Innen ett minutt hadde jeg fått en orgasme som bølget i hele kroppen. Kjønnet mitt dunket lenge etterpå og jeg lå som et slakt i sofaen i fem minutter uten å kunne røre meg. Jeg var helt overveldet og kunne nesten ikke tro det var sant.

Jeg tok den med inn på soverommet da jeg skulle legge meg, og fikk den installert der. Der fikk jeg en ny orgasme i samme rekordfart. Helt slapp og vidunderlig avspent etterpå. Da det ble morgen og jeg likevel ikke kunne ta meg sammen til å stå opp, tok jeg en runde til. Sitter nå her mer enn en time senere med etterpå-dunkende kjønn.

Her er det mye å øve seg på, og jeg trenger sikkert også litt tid til å bli mer fortrolig med apparatet. Midt i all orgasmeherligheten savner jeg selvfølgelig den ekte vare, en deilig mann. Men det er vel bare å innstille seg på å få det beste ut av det alene. Må visst også lære å lage mitt eget forspill, for dette går jo vannvittig fort – selv om jeg enda ikke har satt MX’en direkte på huden. Det deilige med orgasmene er at jeg blir så utrolig avslappet etterpå, og det trenger jeg siden det er mye stress på jobb.

Beste hilsener fra Marianne (48)

To uker senere kom det en ny mail. Dama hadde fått skikkelig tenning:

– Siden sist har ting utviklet seg. Jeg har lært meg å trekke ut gleden, og bestemmer selv når orgasmen skal komme. Denne maskinen har forandret hele livet mitt, i  hvert fall underlivet!

Jeg koser meg 1-3 ganger hver dag, og har begynt å eksperimentere med å ta på meg selv, og prøver å få kontakt med meg selv på den måten at min egen berøring kan virke opphissende. Det går bedre dag for dag, og målet mitt er å få orgasme ved egen fingerkraft, og kun det. Jeg har også begynt å kikke litt på pornobilder og filmer. Det er utrolig stimulerende og lærerikt å se jenter onanere, se dem nyte seg selv. Jeg har på denne måten sett at det kan la seg gjøre å glede seg selv.

Igjen takk Cecilie, eller rettere; takk til meg selv for at jeg oppdaget siden din og fikk kjøpt MX-fighteren! Klem fra nymfomanen 🙂

Kjøp MX-Fighter her


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: