Orgasmegåten

fingre

Da Greta vant over sjenansen under knullingsen fikk hun roser av typen.

Hei Cecilie,

– Først og fremst vil jeg takke deg for den beste nettsiden for oss kvinner og menn som vil knekke orgasme gåten. Eller rett og slett bare vil nyte livet litt mer.

– Jeg har vært sammen med min samboer i litt over 1 år og vi har det kjempe bra sammen. Endelig har jeg funnet en jeg kan snakke om det meste med og som jeg kan stole 100% på. Vi er hverandres knullekompiser og har oss i alle fall 1-2 ganger i døgnet.

– Men så var det med orgasme … På egenhånd går detsom en drøm, trenger ikke så mange sekund før jeg nesten hyler av begeistring. Men jeg har aldri fått det til sammen med en mann, uten om når han bruker tunga. Har tenkt på det en stund og så leste jeg intervjuet ditt med Gro Isachsen, at vi kvinner bør være tøffere til å si hva vi liker og ta oss på klitten med kjæresten tilstede.

– Her i går kveld tok jeg motet til meg og forklarte han at jeg så gjerne vil komme sammen med han. Mens han knullet meg, brukte jeg fingrene på meg selv. Han syns det var så opphissende at han ikke klarte å holde igjen, så han kom rett før meg. Jeg kom ikke helt i mål, men har aldri vært så nær tidligere. Og han har aldri komt på den måten før…hadde krampetrekninger lenge etterpå.

– Så selv om jeg ikke kom som jeg hadde håpet på, så var det på en måte vellykket likevel. Jeg vant over min sjenanse og han hadde sin beste orgasme ever! Så takk igjen Cecilie og alle dere andre som bidrar til Cpunktets lesere.

Hilsen Greta


– Og takk til deg for at du deler dette med oss, Greta. Nå er du et bevis på at man kan komme langt, og det bare med noen enkle grep bokstavelig talt, hvis man bare fingrene og gutser.

Det er ikke lett å få orgasme under selve pulingsen, og om ikke fingre på klitoris er nok, så vil en vibrator være tingen. Ha en liggende i nærheten. Selv har jeg et par favoritter under overmadrassen og tar de selv fram etter behov. Effektivt og enkelt, og kjæresten syns det bare er kult. Gutter som vil oss vel blir ikke sure for det. Tvert i mot. Samboeren din ble jo skikkelig opphissa, er ikke det kult så vet ikke jeg.

Smaskens!
Cecilie 🙂


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: