Orgasmehjelpen

tilfreds-dame

Dama til Anders kom så det ljoma, etter en utspekulert korrespondanse oss i mellom.

Det begynte med at Anders ville bytte MX-Fighter, et  massasjeapparat han hadde kjøpt til dama.

– Hei, Cecilie. Jeg jobber febrilsk med å få dama til å innse alle godsakene med MX’n. Hun er i utgangspunktet litt skeptisk til leketøy så det er en liten baug å komme over her, men den som jobber, jobber sjelden forgjeves …

CECILIE:
– Kanskje du bare skal overraske henne og gi henne en vanlig massasje? Gjerne over ryggen, rumpa og lårene så hun får kjenne effekten av den indirekte? Når/hvis hun blir vant til apparatet er det kult å ha det liggende i senga.

Det er lurt å ha det lett tilgjengelig for da blir det oftere brukt, og det er ikke noe problem å bruke det i sammen. Sjøl har jeg det liggende under overmadrassen alltid parat. Det er kult å bruke i mange sammenhenger, men særlig hvis man blir utålmodig og bare vil ha med en gang.

ANDERS:
– Ok. Skal prøve. Men, det jeg lurer på er egentlig flere ting. Selv synes jeg sex rett og slett er drit gøy, og er nok i overkant glad for å prøve ut nye ting i følge min kjære, og jeg er egentlig veldig opptatt av hvordan hun kan få noe skikkelige høydare når vi først holder på. Totalt sett så har vi både et spennende og deilig sexliv men mye vil ha mer.

Multiorgasme, er dette noe alle kvinner kan få og er det noen triks jeg kan gjøre for at hun skal få dette? Jeg har prøvd å stimulere rett etter at det har gått for henne, men da er hun helt elektrisk så det er ikke enkelt. Hvis jeg venter litt til så er hun som regel så utladet at det ikke er lett å tenne henne opp igjen.

CECILIE:
– Ja det er mulig. Særlig med Mx’n : ) Da er det nesten som om man ikke får nok enkelte ganger. Noen ganger kjennes det ut som om man får mange små kramper, og hvis man klarer presset, ja jeg sier presset for vi snakker om heftige saker her, så er det bare å gi mer gass til man får en kjempesmell ikke bare mellom bena men i hjernen.

Det går selvfølgelig an å bruke det litt forsiktig og heller bygge opp orgasmen rolig. Mange damer er forøvrig ikke så opptatt av multiorgasmer, og vet ikke en gang hva det er, så jeg tror kanskje ikke du som mann skal pese med dette, men heller være glad for de hun får.

ANDERS:
– Så var det analsex. Har prøvd det mange ganger og for meg er det helt tydelig mer digg enn for henne. Ved å bruke fingrene går det helt fint, men går jeg videre får hun ofte vondt. Noe triks her?

CECILIE:
– Trikset er at hun må være dritkåt og våt. Og så må du bruke mye tid og glid og presse deg rolig inn. Vent så litt til baken får slappet av før du skyver forsiktig. Skjer hele prosessen for fort gjør det drit vondt.

Kanskje du skal vente med dette til det er like før det går for henne? Da er hun sikkert klar. Men da er det ikke mye som skal til heller. Og egentlig er det best at hun bestemmer tempoet. At hun presser seg mot deg. Noen homsekompiser av meg mener også at man må knipe hardt, altså stramme til når man blir tatt bak og ikke slappe av som man skulle tro.

ANDERS:
– Min største frustrasjon er forøvrig g-punktet. Jeg leter som en gal etter dette hellige punket, men er neimen ikke sikker på om jeg treffer det. Er det merkbart for dere når vi treffer dette punktet, eller føles det like deilig uansett?

CECILIE:
– G-punktet er ikke et punkt, men en svampelignende bulk i skjeden som hovner opp først når man er kåt. Det er helt klart ikke lett for en mann å finne ut av alt på egenhånd hvis dama selv ikke vet hva som skal til. Selv syns jeg på en måte at jeg brenner eller smelter i magen når g-punktet treffes.

Det er forøvrig superviktig at hun kniper til som f*en når dere holder på for da blir jo friksjonen sterkere. Mange damer glemmer å knipe. Det sier seg jo selv at jo strammere jo bedre. Knipe knipe knipe.

ANDERS:
– Hei igjen. Nå skal det ikke bli en vane at du får mail fra meg – men sjekk dette! Jeg kjørte massasje i går kveld og gjorde som du foreslo. I promise you – det funka. Detaljer kan fort bli for mye her, men det er skikkelig juicy greier, så vil du ha de får du de  for noen av tipsene dine ga skikkelig avkastning. Jeg har aldri opplevd henne så sinnssykt kåt og jeg har aldri før greid å gi henne vaginal orgasme uten å stimulere klitten i tillegg. Helt rått.

CECILIE:
– Fett. Fortell mer…

ANDERS:
– Som du anbefalte foreslo jeg en prøvetur med kun massasje av rygg og lår. Det betyr jo i prinsippet rumpe også, hehe. Holdt på med det i nesten 15 minutter, sjekket stadig vekk trykket. Det var etter hvert ikke vanskelig å forstå at hun begynte og bli klar ettersom hun stadig indikerte med å flytte bena fra hverandre at litt massasje på innsiden av låret hadde vært bra. Og selvfølgelig det gjorde jeg.

Sakte men sikkert berørte jeg forsiktig leppene med MX’n, men bare så vidt. Bena gikk mer fra hverandre og klitten var neste mål. Jeg brukte tippen på MX’n veldig forsiktig mot leppene og klitten, var bare så vidt borti, og nå kommer det kule: Jeg tok den helt bort og begynte på rumpe og lår igjen. HEHEHE, da skulle du ha sett. Hele ansiktet hennes sa: – Hva holder du på med nå?? Fortsett !!!!

Jeg fortsatte med en blowjob og beveget meg sakte bakover. Satte tippen av Mx’n forsiktig mot baken så den så vidt rørte henne. For første gang spurte jeg om det var deilig, og svarer var ikke til å ta feil av. Jeg la vekk apparatet for ikke å gi henne en overdose og fortsatte manuelt.

Dama var helt med og ba meg ta henne bakfra. Hun bestemte tempo selv, og jeg lot henne bare holde på. Masserte klitten litt av og til for å holde henne ekstra varm. Jeg slapp grepet og ba henne knipe til hardt som du sa, og da skjedde det jeg aldri har opplevd før. Uten at jeg gjør noe annet en å knulle henne kommer hun så det jomer, og da jeg kjente krampene var jeg solgt. Hun ble selv litt overrasket.

Jeg har som sagt aldri opplevd henne så sinnssykt kåt og jeg har aldri før greid å gi henne vaginal orgasme uten å stimulere klitten i tillegg. Det var bare helt rått.

Kjøp eller les mer om MX-Fighter her


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: