Pinlig og rart

parproblem

Ikke alle menn liker å feie over damer. Øystein (29) har aldri følt seg så lite verdt i hele sitt liv.

E-post fra en leser:

– Som singel mann blir det noen ganger regnet med at man bare skal feie over det man får tak i. Jeg har i mitt 29 årige liv kun hatt et one-night-stand, og det jeg kan si om den opplevelsen er vel at det ikke er noe jeg har veldig lyst til å gjøre igjen. Det var veldig pinlig og rart.

For meg var det på følgende måte..

Jeg møtte ei jente på byen en fredags kveld, og vi kom veldig raskt i kontakt med hverandre. Det var ei veldig søt jente, og vi hadde mye til felles. Siden jeg jo var singel og på leting virket alt veldig lovende.

Da stedet stengte fulgte jeg henne hjem, og ble selvfølgelig med opp da hun spurte om det. I det vi kom inn kastet hun seg over meg, og vi begynte å rå kline å endte til slutt i sengen.

For meg er sex en veldig følelse betonet ting, og jeg liker å ta meg tid til å kose med den andre. Da jeg begynte og slikke henne, begynte hun på en måte og få spasmer, og ville at jeg skulle stoppe og bare gjøre mitt slik at jeg kunne komme meg hjem.

Da jeg sa at jeg ikke helt forsto hva hun mente, ble hun irritert og sa at hun ikke ville ha noe dilldall men bare bli tatt godt og hardt.
Vel, jeg gjorde som hun ba om, og vi hadde noe av den råeste sexen jeg noen gang har hatt.

Da vi roa oss ned ble alt veldig kaldt. Den utrolige koselige jenta jeg hadde møtt noen timer før var helt borte, og når jeg spurte om hun ville ha telefon nummeret mitt trakk hun bare på skuldrene og spurte hvorfor det. Først da gikk det opp for meg at hun ikke var interessert i noe annet en et raskt nummer der og da.

Grunnen til at jeg deler dette med dere, er at jeg bare vil ha sagt at ikke alle gutter er ute etter et kjapt knull. At noen kan leke slik med følelsene til andre synes jeg er helt utrolig. Jeg har aldri følt meg så lite verdt i hele mitt liv.

Min erfaring med jenter og kvinner er at jeg liker å flørte, og det er gøy når det blir gjengjeldt, men det er ikke alltid like lett å lese dere damer. Jeg liker å gi de jeg forsøker å komme i kontakt med all min oppmerksomhet. Mange kan sikkert bli litt skremt av det, for jeg tror ikke alle jenter er vant til at de blir behandlet pent, eller at man er snill mot de.

Hilsen Øystein.

Hei du,

Jeg skjønner godt det du skriver om å “leke med følelser”, men jeg tror nok ikke det var tanken. Dama var sikkert bare så oppslukt av seg selv og glad for oppmerksomheten hun fikk, men det er rart med det… Magien forsvinner ofte like fort som den oppstår.

Det kan jo være mange grunner til at hun ikke var interessert, så du må ikke ta det så personlig. Jeg har hatt noen sånne opplevelser sjøl, at det blir kjølig i samme draget som pikken trekker seg ut. Sån er det bare, og er man med på leken så må man tåle steken. Man kan liksom ikke regne med kjærlighet og varme av en full dame eller mann på  by’n.

Cecilie 🙂


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: