Sexytime på nettet

Tøffe jenter - Nettdating

Ett trykk og du er hekta! I alle fall hvis du skulle være så heldig å møte sengehesten over alle hingster i cyberspace.

Tekst: Caroline Korsvoll

I stedet for å stupe i seng med en full fremmed, velger flere og flere å bygge opp forventningene med litt chatting på nettet. Men det lønner seg å holde hode kaldt å tenke seg om to ganger før man dater en fremmed.

– Jeg føler meg trygg, men jeg var litt blond når det gjaldt å ta forholdsregler i begynnelsen. Nå følger jeg noen enkle regler, forteller Kjersti (30) som er eiendomsmegler og ofte innlogga på Side2Date (tidligere Spraydate). Her møter hun folk som vil det samme som henne, men ikke uten å følge noen regler.

Rett på sak
Kjersti har lagt inn to forskjellige profiler på Side2Date , og hun har hatt flere sex-treff. Men altså ikke uten å følge et noen regler.

– Jeg sier alltid i fra til noen at jeg skal på date, og jeg reiser ikke hjem til noen på første daten. Klok av skade gir jeg heller ikke ut telefonnummeret mitt, sier hun.

– Jeg er dessuten tilhenger av å være ærlig og gå rett på sak, og jeg gidder ikke å plapre om alt mulig før jeg vet om det blir sex eller ei. Hvis jeg vil ha sex så spør jeg om typen er klar for det samme, forteller hun.

Hore eller Madonna
De to profilene hun har liggende på Side2Date er helt forskjellige. På den ene profilen er hun utelukkende ute etter sex-treff og på den andre håper hun å treffe Mannen i sitt liv.

– I begynnelsen tenkte jeg at det bare er desperate damer som logger seg på Internett for å bli kjent med folk, og så ble jeg litt desperat selv… Men jeg er ganske åpen om at jeg er på Side2Date, for jeg synes faktisk det er bedre å bli kjent med folk på nettet enn å fylleprate på byen og kanskje våkne opp med en tulling og ha dårlig sex.

Bind meg! Elsk meg!
Kjersti har møtt mange karer gjennom Side2date, og hun har hatt sex med seks av dem.

– Det blir mest one-night-stands, og det er store kvalitetsforskjeller. Noen er bra mens annet er drit-dårlig. Den beste opplevelsen hadde jeg med en fyr som kjørte meg hjem, fem mil (!), for å pule! Vi hadde chatta masse om hva vi likte i senga, hvilke stillinger vi likte best og hvilke fantasier vi ønsket å prøve ut.

– Han hadde fortalt meg at han fikk et kick av å bli sugd i bilen, så jeg ga han en blowjob på den lange veien hjem. Det var et bra forspill. Da vi endelig kom hjem til meg bandt meg fast i senga og ga meg full service. Jeg fikk den både i hue og ræva, for å si det sånn, hehe..

Sjarm framfor utseende
Kjersti synes ikke at utseende teller så mye, men legger vekt på at typen må ha sjarm. Og den kommer ofte etter hvert.

-Jeg ber alltid om bilde hvis de ikke har det, og noen sender bare bilde av pikken sin. Det er litt i overkant for meg. Men flere av dem jeg har møtt har vunnet på å være ærlige og sjarmerende. De behøver ikke å være modell-kjekke.

Sex i helgene
Kjersti logger seg ofte på på søndagsformiddager, når hun er sliten etter en hard helg på byen og trenger litt action.

– Sextreffene skjer for det mest i helgene, og da er det ofte alkohol innblandet. Men jeg har vært inne på Side2Date på dagtid også. Da støter jeg ofte på mye gifte folk som er ute etter en elsker eller elskerinne i lunsjpausen. Jeg kunne for eksempel fått meg litt i lunsjen i dag, sier hun. En gift advokat hadde vært innom sex-profilen, og tok kontakt.

– På den profilen krever jeg sex og tilfredsstillelse når jeg trenger det. Men i dag trengte jeg ikke tilfredsstillelse. Det var dessuten veldig travelt på jobben!


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: