The Beach – erotisk novelle

Erotisk novelle - Beach Girl

Anita hadde våknet av en drøm, en drøm om å få være nær en kvinne.

Av Erik L
Har du en erotisk novelle på lager? Send den inn til Cpunktet.no nå! 

Det var i midten av juli, og hetebølgen hadde lammet Oslo i fjorten dager. Det var som om alt rett og slett stoppet opp, og ingen orket å gjøre noe. De stakkars menneskene som måtte jobbe slet seg gjennom lange og svette dager. Folk kastet både klær og hemninger, i alle vann og ved fjorden badet folk med minimalt av klær.

Anita våknet tidlig en lørdag, natten hadde vært varm. Hun fant seg selv liggende naken i sengen, det var umulig å bruke noen form for dyne. Anita tittet nedover kroppen sin, lot fingrene gli over brystene. Hun var i slutten av trettiårene, men kroppen var slank, fast og fin.
Mann og barn var på hytta denne helgen, og hun var alene.

Anita hadde våknet av en drøm, en drøm om å få være nær en kvinne. Det var lenge siden hun hadde vært naken med ei kvinne nå. Tanken pirret, og ubevisst gled fingrene fra brystene ned til musa. Hun registrerte at hun var våt, og at tanken på at det var en annen kvinnes finger i stedet for hennes, gjorde sitt til at et lite stønn slapp ut av henne.

Hun bestemte seg for å dra ned til sjøen, det var umulig å prøve å gjøre noe annet i varmen. Bevisst så dro Anita til en strand som hun visste lå litt bortgjemt og usjenert til. Hun var vant til blikk fra særlig gamle gubber, og i dag orket hun ikke dette.

En liten bikini, håndkle, røyken og en vannflaske ble pakket i bagen.
I øyekroken skimtet hun en dildo liggende på nattbordet. Uten å tenke mer om det stappet hun den i bagen også.

Hun hadde rett, nesten ingen mennesker var på stranden. Hun ruslet i vannskorpa, helt til hun fant seg et svaberg uten andre i nærheten.
Sola stekte fra en skyfri himmel, og hun kastet seg i vannet. Det kjølte henne befriende ned.

Tankene fløy av sted der hun lå og solte seg på svaberget, bikinitoppen var fjernet. Så skimtet hun en skikkelse som nærmet seg henne, en kvinne. Kvinnen var høyreist og slank kunne Anita registrere. Hun så at kvinnen la seg ned et lite stykke unna henne.

Blondt hår flagret i den svale vinden da kvinnen kastet skautet hun hadde på hodet. Kroppen var fast og fin, solbrune legger og mage skinte mot Anita. Hun kunne være i begynnelsen av trettiårene. Kvinnen så seg rundt, og tittet opp mot Anita. Anita bare nikket svakt mot henne, og fikk et smilende blikk tilbake.

Kvinnen la seg på ryggen, og Anita lot øyene gli over kroppen hennes. Hun var trent, men ikke for mye. Magen var slank og fin, men brystene var store og faste. Hun så brystvortene strutte mot bikinitoppen, og tanken om å la munnen gli over de meldte seg med en gang.

Anita måtte ha døst av i solen, en stemme vekket henne.

”Hei, hvordan går det?” Det var kvinnen som sto foran henne. Anita tittet opp i to blå smilende øyne. Hun var virkelig søt denne kvinnen.

”Jeg så du røykte i sted, og lurte på om jeg kunne bomme en” spurte kvinnen. ”Du skjønner, typen er på guttetur til Hellas og jeg røyker normalt ikke. Men …”

Anita smilte, og rakte henne en sigarett. ”Jeg skjønner hva du mener. Hei, jeg heter Anita” sa Anita med et smil om leppene.

”Hei, jeg heter Helene” svarte kvinnen og satte seg ned på svaberget ved siden av Anita.

De pratet litt om været og om å være alene noen dager. Anita kunne ikke la være å stirre på Helene. Den slanke og brune kroppen som var noen meter unna. Hun så de faste brystene som pekte mot henne, vortene som avtegnet seg under bikinitoppen. Øynene gled ned til den lille bikinitrusa, og gjennom stoffet skimtet hun sprekken. Tankene begynte på nytt å kretse rundt sex.

”Jeg ser du begynner å bli litt rød i nakken din,” sa Helene og fikk Anita ut av tankene sine. ”Legg deg ned på magen, så skal jeg smøre deg inn litt” fortsatte hun.

Anita ble først litt overrasket, men var kjapp til å adlyde. Hun kjente hvordan fingrene til Helene begynte å jobbe med nakken og halsen, kjente den varme kroppene hennes mot sin egen.

Uten et ord løsnet Helene bikinitoppen, og lot fingrene gli nedover ryggen. Anita lukket øynene, og nøt denne behandlingen. Helene satte seg skrevs over rumpa til Anita, og litt ubevisst presset hun rumpa mot henne.

”Er det godt?” hvisket Helene mot øret hennes. Anita bare nikket svakt.
Helene gled nedover kroppen henne. Anita kjente bikinitrusa som gled nedover bena, mens Helene lot fingrene gli over korsryggen. Plutselig så kjente Anita fingrene til Helene gli over rumpeskrekken.

”Jeg har lyst på deg” sa Helene, ”og tar jeg ikke mye feil, så har du også lyst!” Uten å vente på svar, lot Helene en finger gli inn under bikinitrusa. Anita var våt, og hun kjente hvordan fingeren til Helene gled inn i fitta.

”Snu deg” sa Helene bestemt. ”Du er nydelig” sa Helene i det Anita snudde seg rundt. Helene lot fingrene gli over brystene til Anita, to stive vorte pekte mot henne. Helene reiste seg opp, og med raske grep tok hun av seg både bikinitoppene og trusa.

Anita stirret på henne, så denne nakne og deilige kroppen foran seg. Helene var helt glattbarbert kunne hun registrere. Helene bøyde seg ned, tok tak i bikinitrusen til Anita og trakk den av. Fitta glinset litt i sola.

Helene var ikke sen om å plassere seg mellom Anitas ben. Anita kjente hvordan tungen til Helene gled oppover lårene.

”Spre bena” hvisket Helene. Anita adlød, og lot lårene gli fra hverandre.
Helene lot tunga gli sakte over fittesprekken, kjente hvordan Anita presset seg mot henne. Hun lot tunga gli inn, roterte svakt inni fitta.

”Så deilig” hvisket Anita og kjente hvordan saftene begynte å piple ut av henne. Helene lot leppene lukke seg om klitten, sugde litt forsiktig. Anita begynte å vri seg under henne. Mens tunga jobbet med klitten, lot Helene to fingre gli inn i Anitas fitte. Presset mot g-punktet, samtidig som tunga gled hardere over klitten. Anita tok tak i Helenes hode, presset det mot seg.

”Jeg kommer snart” stønnet Anita. Det virket ikke som Helene enset dette, hun fortsatte å bruke tunge og fingre på Anita til hun kom. Kroppen skalv i det orgasmen skylte over henne.

De lå noen minutter i solen, nakne og tette. Det luktet salt, svette og kåthet. Helene tok hånda til Anita, førte den ned mellom bena sine. Hun var våt, veldig våt. Anita førte to fingrer inn i fitta, kjente hvordan Helene gned seg mot henne.

”Slikk meg” hvisket Helene. ”Slikk den våte fitta mi!”.

Anita la seg til rette mellom bena, så den glattbarberte fitta glinse mot henne. Det var så lenge siden hun hadde smakt fitte nå, litt nervøs så lot hun tunga sakte gli over sprekken.

Det smakte salt og søtt på en gang, hun lot fingrene spre fitteleppene. En stiv liten klitt pekte mot henne. Hun lot tungespissen gli over klitten, og kjente hvordan Helene vred seg under henne. Tunga gled hardere over klitten, mens fingrene begynte å fingerpule fitta.

”Ikke stopp” sa Helene. ”Det er så deilig”.

Anita hadde ikke tenkt tanken på å stoppe, og hun lukket leppene over klitten til Helene. Begynte å suge litt på klitten, mens tre fingre gled ut og inn av fitta. Helene kom, kroppen ristet og skalv.

”Mer, jeg vil ha mer” stønnet Helene.

En liten tanke gled inn i Anitas hode. Hun strakte seg mot bagen, og fram fra den tok hun fram dildoen. Helene sa ingenting, selv om ansiktet og øynene viste at hun ble overrasket. Anita førte dildoen mot fitta til Helene, og helen spredte bena villig.

”Sett deg på ansiktet mitt samtidig” hvisket Helene kåt.

Anita var ikke sen om å snu seg rundt, senket underlivet mot munnen hennes. Helene møtte henne med tunga og fingrene, lot tunga gli inn i den våte fitta, samtidig som hun kjente dildoen gli inn i sin egen fitte.

Nakne og svette lå de der tette, våte kjønn møtte lengen tunge. Helene lot to fingre gli ut og inn av fitta til Anita, mens hun sugde hardt på klitten. Dildoen gled ut og inn av Helenes våte fitte, begge jentene merket at orgasmen var like om hjørnet.

”Jeg spruter snart” stønnet Helene, og Anita lot dildoen gli hardt ut og inn av fitta. Helene sprutet mens Anita gned seg hardt ned på munnen til Helene. De lå lenge tett omslynget på svaberget en god stund etterpå, nakne og myke.

”Hvor lenge blir mannen din borte?” spurte Helene.

”Tre dager til svarte Anita”

”Flott, da skal du bli med meg hjem i kveld” fortsatte Helene med et smil om munnen.

”Gjerne” svarte Anita, og ga den nye venninnen et langt og vått kyss.

Klikk her for deilige erotiske filmer med handling og mye pulings!


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett svar til «The Beach – erotisk novelle»

  1. knut avatar
    knut

    For en erotisk novelle må bare si jeg måtte fram med kuken.

    Kåt gutt

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: