We-Vibe 2.0

We-vibe Vibrator Sexleketøy

Oppgradert utgave! We-Vibe kan brukes under pulingsen. En funksjonell prisvinner.

We-vibe vibrator sexleketøyWe-Vibe er en artig liten myk og fleksibel vanntett stimulator av hudvennlig silikon, med to vibratorer integrert. Motoren i den smaleste enden er for G-punktet, mens motoren i den andre er for klitoris. Her ligger også av/på-knappen innbygget, og med denne knappen elger du mellom 7 pulsprogrammer.

God passform
We-Vibe har en elegant passform som tilpasser seg kjønnet på en smidig måte. Den tar liten plass både inni og utenpå, og det er derfor det er plass til penis også.

Oppgradert utgave!
Heldigvis for oss er den seriøse delen av sexleketøy-bransjen opptatt av kvalitet, og oppgraderer derfor vibratorene etter hvert som teknologien utvikles.

Denne utgaven av We-Vibe har en forenklet av/på-knapp, og 7 forskjellige pulseringsprogram å velge i mellom. Trykk bare på apparatets eneste knapp for å finne fram til den rytmen som passer klitoris og G-punktet best.

Klikk for å kjøpe eller få mer info om We-Vibe her

Smidig og tilpasningsdyktig
We-Vibe har en elegant passform som tilpasser seg kjønnet på en smidig måte. Når den ene enden er plassert i vagina, vil den andre treffe klitoris utvendig. Den tar liten plass både inni og utenpå, og har derfor plass til penis også.

We-Vibe kan brukes på forskjellige måter. Smett den på plass …

•    Når du har sex med en partner
•    Før dere skal ha sex som en tjuvstart
•    Under husarbeidet for en annerledes opplevelse
•    I bilen/taxien på vei til en elsker
•    Som en overraskelse til kjæresten
•    Når du vil kose deg alene på sengekanten

En usynlig medhjelper
We-Vibe er et positivt tilskudd for sexlivet enten man er alene eller i sammen:

•    Den fremmer orgasmer for kvinnen
•    Masserer penis inne i vagina
•    Er diskret
•    Fjerner prestasjonsangsten for ikke å være tilstrekkelig
•    Fungerer som en usynelig medhjelper
•    Sitter godt på egenhånd og må ikke holdes på plass i de forskjellige stillingene
•    Selv om den er liten av størrelse er den effektiv

Mannen bak We-Vibe
Ideen til We-Vibe fikk ingeniøren Bruce Murison fra Canada under en biltur med kona for mange år siden da han satt og tenkte på sex og sexleketøy. Som den miljøbeviste mannen han er tenkte han at det ville være tøft å skape et funksjonelt kvalitetsprodukt for par som ville gi kvinnen de stimuliene hun trenger, og som ikke ville virke truende på mannen og hans lyster.

Idé ble til virkelighet, og det tok Bruce Murison og hans team syv år å utvikle den ideelle passformen med tilhørende motorer for maks funksjonalitet og nytelse.

Prisvinner for nyskapende produkt
We-Vibe vant velfortjent ”eLINE Awards” under fagmessen ”Venus” i Berlin for årets mest nyskapende sexleketøy i 2008. Den har raskt blitt veldig populær fordi den er så funksjonell og stilig. Anbefales!

Klikk for å kjøpe eller få mer info om We-Vibe her

Melody - kona til oppfinneren Bruce Murison – demonstrerer stolt hvordan We-Vibe fungerer på fagmessen Venus i Berlin. Ikke rart hun smiler.

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top