Alder ingen hindring

DemiAshton

Hjelp han er mye yngre en meg, tenker du. Hva er problemet, tenker han.

Bildetekst: Demi Moore har vært gift med 16 år yngre Ashton Kutcher i nesten tre år. Slettes ikke verst.

Sist jeg var singel hadde jeg en tendens til å ramle bort i yngre mennene når jeg var ute og svingte meg – vi snakker her om en aldersforskjell fra åtte til ti år – og det er kanskje ikke så rart: Unge sprettene menn som ikke har gått på en smell er jo veldig tiltrekkende for en dame som ikke føler seg så gammel selv.

Jeg var i midten av trettiårene og syntes det var stor stas at de freshe guttene tydelig viste sin interesse, og hadde det ikke vært for at jeg møtte på ungdomskjæresten min igjen etter en høst med mye sprell, så hadde jeg nok endt opp med en yngre årsmodell.

Typisk å bekymre seg
For om det ikke er vanlig, så er det heldigvis ikke lenger uvanlig at jenter finner seg yngre menn. Og så fremt han ikke er uforskammet ung, er det verken pinlig å hilse på foreldrene eller ta han med på firma- eller vennefest.

Jeg ville uansett ikke vært den første, for flere jenter jeg kjenner hadde, og har fremdeles yngre kjærester. Og de har alle vært igjennom de samme bekymringene som rynker og annet kroppslig vedlikeholdsarbeid.

Problem for hvem?
Men som en venninne måtte erkjenne etter å ha datet en kul ung fyr over lengre tid i smug:

– Når aldersforskjellen var helt uproblematisk for han, hvorfor skulle det være det for meg da? Vi liker mange av de samme tingene, har mye å snakke om, og har flere felles venner og bekjente.

Og det er der cluet ligger for om et forhold kommer til å vare eller ikke: At man trekker i samme retning og trives i hverandres selskap. Det er vanskelig nok som det er å holde sammen, og det sprekker like gjerne for de som er jevngamle. Alder bør derfor ikke være noen bekymring, og problemene får du ta når de kommer og ikke før.

Noe å tenke på …

  • Rynker er ikke verdens undergang. Kvinner har levd med eldre menn i år tusener, så hvorfor skulle ikke mannen fikse det samme?
  • Vær stolt og ikke flau over din ungdommelige kjæreste. Han holder alderdommen unna, noe Madonna, Demi Moore og Mia Gundersen har skjønt.
  • Felles interesser er en nødvendighet. Det kommer en dag hvor sengeaktivitetene ikke er nok, og da er det godt å ha noe å snakke om.
  • Ta en date om gangen. Selv om du har det gøy med din unge lekekamerat så trenger dere ikke å bli et par.
  • Behold stilen og vær som du er. Det var faktisk det han falt for da dere traff hverandre, så ikke å overdriv for å virke yngre, men hold deg i god form.
  • Erfaring er sexy! Ikke glem at du har en stor fordel framfor de yngre konkurrentene: Du er de unge mennenes våte drøm.

Hilsen Cecilie

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top