Bare biff

badboy

– Han er bare så deilig, ass, sa den fulle dama i sofaen ved siden av meg.

Jeg var ikke akkurat edru jeg heller, bare for å ha sagt det. Klokka var jo tross alt tre på natta, og ved en tilfeldighet hadde jeg havna på en fest med folk jeg ikke kjente etter fredagspilsen.

Den deilige mannen dama var så klar for viste seg å være en bodybuilder med gigasvær bolekropp. Jeg spurte om drømmeprinsen, eller kanskje det er mer riktig å si drømmeligget, hadde noe mellom øra også siden hu var så hypp, eller hva var egentlig fascinasjonen?

– Smart nei! Han er dum som et brød. Det er bare biff! Smalt det fra dama, som understreka at det kun var seksuell tiltrekning.

Hver sin smak tenkte jeg. Belgiske oppdrettsokser er ikke akkurat my cup of tea, men hva vet jeg hva de har å by på. Ikke stort, har jeg hørt.

– Men syns du ikke det er usexy når kjekke typer sier dumme ting? Mister du ikke litt lysta på dem da? Det gjør jeg, mente jeg.

– Jo. Helt klart. Jeg blir heller sammen med gutter som er litt mindre barske, men som har noe i topplokket en omvendt.

Jeg kunne ikke være mere enig, og kom til å tenke på en episode for mange år tilbake da jeg var på båttur med kompisene mine.

En kveld på by’n så jeg en supersexy type
på den andre siden av baren. Vanligvis liker jeg høye menn, men det var noe James Dean-aktig ved han. Jeg gikk bort og satte meg ved siden av han og da jeg kjente en varm hånd på låret var klininga i gang. Ingen ting ble sagt. Musikken var høy.

Siden det var sommer og varmt foreslo jeg at vi kunne dra ned på båten vår. Fyren nikka og vi stakk. Jeg var superfornøyd med catchet, men det var inntill han åpna kjeften, noe han virkelig ikke skulle ha gjort.

Mannen var i likhet med biffen dum som et brød. Det rant teite meldinger ut av han, stakkar, og da han på toppen av det hele dro fram pikken som en blotter fikk jeg dosen og stakk.

Det er jo av barn og fulle man får høre sannheten, og dama i sofaen på festen la ikke akkurat skjul på sin appetitt for menn. Hun så utrolig bra ut, hadde et fandenivoldsk blikk, og en sjeldent sexy attitude, så hun forsynte seg sikkert grovt fra øverste hylle tenkte jeg. Sammen med noen var hun ikke. Eller jo, kanskje. Hun dro litt på det.

– Så du har ikke kjæreste? Lurte jeg.

– Neeei.

– Ligger du med noen for tiden da?

– Ja det gjør jeg. Med tre stykker. Dama flirte og rødma litt, fyrte opp den ene siggen med den andre før hun fortsatte.

– Jeg vet det er bad, men du skjønner han ene er en x jeg ikke klarer å holde meg unna. Han andre er faren til sønnen min …

– Og han tredje er han som tror at dere er sammen, gjettet jeg.

– Riktig. Men det gjør forøvrig de andre også, hehe … Uff nei, så slem jeg er, sa man-eater’n før hun slokna i sofaen.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: