Billig jeg?

latter

– Ta av deg klærne! Jeg var ikke vond å be, og jeg vrengte de av meg tvert.

Her får du en episode fra min tidligere singeltilværelse.

En type jeg en gang hadde truffet viste tydelig interesse, og etter et par hyggelige sms’er tenkte jeg at det skader jo ikke å møte han. Jeg visste godt hvem han var, men jeg husket ikke helt hvordan han så ut, annet enn at jeg mente han var ganske kjekk.

Vi skulle liksom bare møtes for å «ta et par øl», men begge skjønte vel at det ikke akkurat handla om det, men ok. Det var en fin måte å komme på gli.

Etter mye styr fram og tilbake klarte vi endelig å få til en avtale på lørdagskvelden. I mellomtiden hadde jeg vært på en innflytningsfest med rasende gode drinker så humøret var topp, men jeg må innrømme at det kilte i magen. Det var ikke hvem som helst jeg skulle på date med heller.

Eller date og date. Det er vel kanskje å ta litt i. I så tilfelle handlet det om verdens raskeste date, for da vi møttes gikk han rett på sak.

– Gi meg et kyss, sa han med et lurt glimt i øyet.

– Oi, tenkte jeg. Han her er jammen frampå, noe som i og for seg er ganske sexy, men jeg ble litt svett. Fyren var overbevisende, så det var ikke noe annet å gjøre en å kline til. Og det var heldigvis digg.

Vi fant fort ut at det ikke var noe vits i å stå i en overfylt bar, så det var bare å stikke videre hjem til den sexye slasken. Venninna mi flirte godt og ønsket meg lykke til. Hun ble heldigvis ikke sur for at jeg stakk så fort, for hun har vært ute på glattisen sjøl og vet hvordan det er.

Ikke før vi hadde kommet innafor døra kommanderte han meg helt uromantisk:

– Ta av deg klærne!

Jeg var ikke vond å be, og jeg vrengte de av meg tvert. Snakk om å være lett på trå’n! En skikkelig sklie, hehe. Og jeg angrer ikke om du skulle tro det. Det var jo både kult og helt absurd.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top