Delight vant designpris!

Vibrator Fun factory

HISTORISK: For første gang har et sexleketøy vunnet pris for god design.

Hurra for Fun Factory og deilige Delight som nylig stakk av med seieren i RedDot Design Award 2008 i kategorien ”Sport, Lek og Fritid.” For første gang i historien har ett sexleketøy blitt anerkjent i en stor internasjonal produktdesignkonkurranse for enestående og nyskapende design.

Kjøp Delight fra Fun factory her

Prisen er en bekreftelse
Dirk Bauer, grunder og sjefen sjøl på Fun Factory, sier til Cpunktet.no at de er veldig stolte over å ha vunnet konkurransen.

– Vi er pionerer som jobber med å flytte sexleketøy ut fra den snuskete arenaen og inn i det normale liv, noe vi har gjort i tolv år. Prisen bekrefter dette.

– Vi startet ikke selskapet for pengenes skyld. Vi hadde andre jobber. Det viktigste aspektet var bedre produkter for et bedre sexliv, for med et bedre sexliv er alle mer fornøyd, og dette forbedrer verden litt. ”Elsk deg selv” er motto vårt, sier Dirk Bauer som er utdannet sivilingeniør.

Nyskapende
Det geniale med Delight er at vibratoren stimulerer både klitoris og G-punktet samtidig. Formene er inspirert av den kvinnelige anatomien, og etter hvordan vi masturberer. Med pekefingeren i løkken og tommel på kontrollknappen er det bare å vippe den inn i den styrken eller pulsering som foretrekkes.

Juryens dom
•    En nyskapende form hvor harmonien mellom 100% silikon- og det skinnende plastmaterialer er det mest slående trekk ved Delight.

•    Etuiet den ligger i er velskapt med avrundede kanter, og med sitt moderne utseende representerer den en symbiose av eleganse og funksjonalitet.

•    Delight ser ut som en skulptur. Med den myke forhøyningen i kurven øker den stimulanseffekten og gir optimal passform. Hanken fungerer som et grep slik at leken blir lett å håndtere og intuitiv å bruke.

•    Når etuiet plugges i en stikkontakt blir det til en lader for vibratoren med sitt integrerte litium-ion-batteri.

•    Delight har en ”hold for å øke styrke” kontrollknapp som lyser rødt under bruk, men som endres til et langsomt pulserende lys når vibratoren lades.

•    Teknologien gjør det mulig for brukeren å velge mellom ulike innstillinger, alt fra en myk avslappende massasje til mer intens. Leken er kontinuerlig justerbar og tilbyr tre forskjellige vibrasjon hastigheter.

Flinkest i klassen
Det hersker liten tvil om at sivilingeniør og jernen bak Fun factory – Dirk Bauer – er den flinkeste gutten i klassen. Min gode venn og hans trivelige kollegaer fortjente virkelig ”red dot award: product design 2008.” Den fargerike fabrikken har som tyskere flest høy arbeidsmoral, og leverer kun gjennomtenkte kvalitetsprodukter.

Fun Factory ble grunnlagt i 1995 og er i dag Europas største og mest innflytelsesrike produsent. Det finnes uforskammet mange kopier av deres produkter, så legg merke til navn og logo. Vi vil i framtiden kunne vente flere funksjonelle og fine produkter som gjør sexlivet vårt mer ukomplisert fra Fun Factory, for det er jo det som er poenget med det hele: Å føle seksuelt velbehag ☺

Delight er også nominert til Tysklands nasjonale designpris 2009

Kjøp Delight fra Fun factory her


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: