Gutta på lista

naken mann

– Har du lyst på ett skikkelig knull må du bare si i fra, sa guttungen.

Her er en historie fra da jeg var singel, sulten og hadde meg med unge menn ☺

– Har du lyst på ett skikkelig knull må du bare si i fra, meldte altså den unge typen som stod å svaia småfull foran meg på et utested.

– Ja det kunne jeg gjerne, men det spørs om du med din unge
alder er i stand til å gi meg det!? Jeg kunne jo kanskje lære deg opp, svarte jeg bare for gøy. Hvor gammel er du forresten?

– Nitten. Nitten og ett halvt.

Han var jo søt da, og han skal ha for at han turte å prøve seg, men ung?! Det går bare ikke. Jeg kunne vært morra hans og du er ikke akkurat moden når du omtaler alderen din men halve år. Jeg tok allikevel nummeret hans bare for å kødde med de andre jeg var ute med.

– Call me. Call me any time. Jeg kommer når som helst, sa guttungen med verdens største glis, da jeg dro videre.

Dagen der på fikk jeg meg en god latter da jeg skulle ta en telefon. ”Andreas 19 ½” fra kvelden før lå øverst på telefonlista, og jeg tenkte at det var best å fjerne han.

Det kan være farlig å ha fyllenumre liggende i tilfelle man blir frista, for man veit jo aldri. Og da jeg først var i gang, sletta jeg like så godt samtlige uaktuelle kandidater, noe jeg angret bitte litte granne på senere.

Den samme sommeren traff jeg nemlig en super sexy fyr som både venninna mi og jeg fikk skikkelig tenning på. Han var nok litt i det yngste laget han og, men samma det. Vi tenkte jo ikke på det da.

Den unge adonisen dansa og flørta med oss begge der vi satt å småkrangla om hvem av oss som hadde sett han først, men jeg minnet venninna om at jeg tidligere samme dag hadde ofra meg for jakka vi begge hadde lyst på, og mente derfor at kjekkasen var min.

Det var bare det at vi var ikke de eneste i lokalet som sikla. Alle damene gjorde jo det. Noe han selvfølgelig var klar over.

– Kom så stikker vi, sa jeg til venninna.

– Nei hvorfor det? Han er jo kul!

– Jo da, men jeg gidder ikke å mase. Det kryr av damer som er hypp og det vet han. Vi stikker så blir vi kanskje savna sa jeg, og putta kortet mitt i baklomma hans i det vi gikk.

Det tok ikke mer enn en time før han ringte, og jeg måtte jo bare le. Det omvendte sjekketrikset funker nesten alltid. Også på meg, må jeg innrømme. Sjarmisen fortalte at han var litt usikker på om han skulle bli med på en fest, eller kanskje jeg hadde lyst til å finne på noe? Om jeg hadde!

– Stå stille, sa jeg, og kasta meg inn i en taxi.

Fem minutter senere plukka jeg han opp midt i en rundkjøring. Og da det viste seg at han var drit deilig til å kline jubla jeg. Nærmere lottomillionær feeling kommer du bare ikke. I tillegg var han utrolig sympatisk og hadde egne kondomer (!!!).

Men han var jo alt for ung, dessverre. Og da jeg våkna lå jeg å lurte på om kanskje hans fraskilte pappa kunne være noe?

Det ble med den ene gangen, men noen måneder senere traff jeg på kjekkasen tilfeldig. Vi gliste lurt, og lata som ingen ting, for settingen var ikke helt passende. Dessuten trodde han at jeg var sammen en annen, hvilket jeg ikke var. Jeg fikk tenning på nytt tenning, og da han dro fiska jeg fram mobilen, but to late … Han var delita!

Og det var sikkert like greit. Den avgjørelsen hadde jeg jo tross alt tatt på ett edrueligere tidspunkt ☺

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top