Jentesex funker best

pikekos

Da Therese på Paradise Hotell fikk orgasme av en jente, ble gutta sure.

Trash-tv er gøy for oss som liker sånt. Her er et lite flashback fra en episode av den norske utgaven av Paradise Hotell som gikk på TV3.

Under den ukentlige Pandoras eske-seremonien kommer det fram at Therese fikk orgasme da hun hadde pike-kos med Noor, og en av de mannlige deltakerne ville vite om det var bedre med en jente framfor en gutt.

– Helt ærlig så har jeg aldri fått orgasme med en gutt. Sorry William, svarte Therese åpenhjertelig til hele gjengen og for alle oss andre som satt og så på.

At hun beklaget seg til William handlet om at de to tidligere hadde pult mange ganger før de joina den populære tv-serien på TV3. Hun sa sorry for at det liksom ikke var hans skyld at hun ikke hadde fått orgasme med han, noe som åpenbart kom som en overraskelse på gutten.

Man skulle jo nesten tro at når en jente kommer med en sånn sjelden innrømmelse i plenum, at ville det bli godt mottatt, men nei da. Gutta ble drit sure og oppførte de seg som dårlige tapere. De mente at Therese hang ut William som en dårlig elsker, framfor å spørre Noor om hva hun gjorde som funka så bra.

– Du dreper selvtilliten til gutta. Det der er helt sjukt, fortsatte en annen som ville forsvare kameraten sin. Det er som å si til gutta at du har liten tiss, fortsatte han.

– Ja, men det har du ikke, svarte Therese trøstende og så på sin tidligere knullekompis William. Men det hjalp ikke på den hissige stemningen.

– Det går ikke an. Det der gjør du bare ikke, fortsatte kameraten ganske opprørt, akkurat som om hennes manglende orgasmer handlet om han.

William som inntill nå hadde sett på seg selv som den hingsten innrømmet at han ikke følte seg særlig kul, hvilket er forståelig nok, men poenget var ikke å henge ut han som mangelfull elsker. Poenget var at Therese ikke får orgasme når hun ligger med menn.

– Hvorfor i helvete har hun giddi å knulla deg hundre ganger da, fortsatte kameraten. Jeg tror hun bare løy. Det er bare piss. Du skulle spurt hvorfor hun har giddi å knulle deg hundre ganger.

Akkurat som om det ikke går an å ha sex uten orgasme, og at det er vanlig for jenter å komme på one night stands i fylla!?

Gutta var enige om at hun måtte være sur fordi hun var forsøkt stemt ut tidligere i serien, men det som hadde gjort mest inntrykk på William var at han var danka ut av en jente.

– At Noor har klart å tilfredstille Therese, noe som jeg ikke har gjort er bare helt sykt. Og hun er jente!

Men William da, tenkte jeg da jeg så episoden. Tror du virkelig at du som gutt vet bedre en oss jenter om hvordan vi fungerer? Therese forsøkte jo å forklare deg at det ikke bare gjelder deg, men for alle menn hun har ligget med. Hun sa jo at jenter naturligvis vet bedre om hva vi liker og ikke liker. Er det så rart?

Etter mye sutring fra gutta om at Therese hadde vært så kjipt, tok jentene igjen. Ikke bare hadde de vunnet en orgasme seier, men de fikk også siste ordet i kveldens rap-batle hvor de hylte i kor av fryd:

– Hei Willi, du er så billig. Du skryter og syter men det jeg vet er at du ikke yter!

Nå må det sies til Williams forsvar at det ikke er hans feil at det ikke hadde gått for Therese de gangene pulte, for det er tross alt ikke guttas oppgave alene å gi oss orgasmer, selv om det er deilig hvis vi får det.

Vi må selv ta ansvar for orgasmen våre, og enten lære opp gutta – noe man kanskje ikke alltid har tid til hvis man f. eks har tilfeldig sex – eller gjøre det som skal til. Vi får det når vi onanerer, så det er bare å fortsette med den samme teknikken i sammen med andre.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: