Kunsten å sjekke damer

trekant

Gutta trenger ikke å se ut som Brad Pitt, men det hjelper så klart.

En fyr jeg kjenner, type kjekk ressurssterk gentleman, sleit lenge med å sjekke opp en dame. En kveld på bar beklaga han seg og lurte fælt på hva som skulle til for å komme noen vei med dama. Han hadde kjørt full pakke med blomster, kino, middag og champagne, men ingenting virka.

Håndverkeren
To barkrakker unna satt en sjarmerende håndverker. Etter å ha lytta til samtalen en stund smalt det fra slasken: – Jeg tok’a bare på rumpa, jeg. Han hadde ikke hatt noe problemer med å få pult’a.

En annen fyr jeg kjenner fikk endelig dama han hadde sikla på i årevis med i senga, men det blei ikke no på’n. – Hvorfor ikke? Lurte nysgjerrige meg. – Jeg tror ikke hun ville. Hun la seg med undertøyet på, sa han unnskyldende.

– Undertøyet på?! Hvor feig og tiltaksløs går det an å bli? Det er rart det aldri blir noe på deg, mente jeg. – Akkurat som om en liten dametruse er et hinder? Når en jente legger seg halvnaken oppi senga di er hun neppe helt uvillig. Hun er sjenert. Og da er det ingenting som er bedre enn en handlekraftig kar som ikke fisler, for det er i hvertfall turn off, skjønner?

Dårlig selvtillit
Problemet til disse klønete ungkarene er at de klarer ikke å lese damer. De skjønner ikke hvordan vi virker, og i stedet for å gutse, så oppfører de seg som dårlige tapere og trekker seg på startstreken, for ikke å snakke om på målstreken. Jeg tenker på han som fikk noia av trusa.

Det største problemet til usikre ungkarer er selvfølgelig selvsikkerheten. De føler at de ikke har noe å tilby jentene, og at alle andre ser mye bedre ut en dem. Akkurat som ikke damer har det på samme måte?

Gutta trenger ikke å se ut som Brad Pitt, selv om det selvfølgelig er en fordel. Morsomme oppegående og smarte menn er alltid populære, men gjør de ingen innsats så kommer de heller ikke mål. Mitt tips er klining og nærhet: Skru oss på!

Løsningen
Ta på oss, stryk på oss som om det er en pusekatt dere har på fanget. Tenk på oss som dyr som liker å få kos, for da blir det ikke så skummelt. Varme deilige hender gjør noe med jenter. Vi smelter og blir klare uten at vi merker det sjøl.

Ta håndverker’n til eksempel. Han bare strøk dama over ryggen og varma rumpa hennes med hånda. Hvor sexy er ikke det? Det betyr ikke at gutta skal tafse, eller klype tilfeldige forbipasserende damer i skinka, men når dere først har fått en dames oppmerksomhet, må det gutses litt, eller hva?

Sjekkereplikk
Nå er ikke jeg noen fan av sjekkereplikker, for pågående menn har alltid vært uinteressante i mine øyne. Personlig liker jeg den som sitter stille i en krok, han som ikke gir meg noe oppmerksomhet. Først da blir jeg nysgjerrig. Men kompisen min hadde likevel en tøff åpningsreplikk for å komme i kontakt med en dame som satt med nesa i sky. – Hei du, sa han. – Nå har jeg senka krava mine. Det burde du også gjøre.

Hva liker du?

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top