Lesbisk jeg?

pikekos

– Har du prøvd dame noen gang? Det burde du, for det er digg, mente dama.

Jeg husker den sommeren da jeg gikk rundt og lurte på om jeg kanskje var lesbisk. Jeg hadde vært singel en stund, og var lei av å ende opp med fulle menn i senga etter en runde på by’n. Ikke det at jeg var noe mer edru, men du skjønner sikkert.

– Har du prøvd dame noen gang?
Spurte en jente jeg satt og snakka tilfeldig med den sommeren. – Det burde du, for det er digg, sa hun med den største overbevisning før hun gikk sin vei. Vel, jeg hadde jo klina litt med enkelte venninner som liten, men det var vel helst fordi vi lekte kjærester og måtte gå løs på hverandre i mangel av gutter. Men prøvd sånn på ordentlig?

Jeg har alltid syntes at damer er deilige, men å ha lyst til å ha sex med dem hadde jeg ikke tenkt noe særlig på før samtalen med jenta som fikk det til å høres så fristende ut. Menn hadde jeg jo holdt på med i mange år, og der visste jeg som regel hva som kom til å skje på forhånd. Med få unntak da selvfølgelig. Men damer… De hadde jeg ingen erfaring med. Eller jo, jeg hadde jo det.

Tidligere på våren
hadde en kompis utdrikningslag og på den festen var det og en annen dame. Hun var søt og kom sammen med en av de andre gutta, men etter som promillen steg ble hun mer og mer mjauete på meg. Først trodde jeg hun bare satt og tulla, men så gikk det opp for meg at hun faktisk var skikkelig kåt. Spennende… -Skal vi ta en tur på dass? Smalt det fra meg. –Ja, sa blondinen med de store puppene.

– Fy f*en Cecilie. Greit at du er en av gutta, men måtte du ta den eneste dama på festen, her som det er så mange andre karer du heller kunne tatt? Hva med oss da? Kom det fra kompisen i det vi var på vei mot do. – Hadde’a vært sugen på noen av dere, så hadde’a vel ikke menga på meg, svarte jeg med verdens største glis rundt kjeften. Må innrømme at jeg følte meg barnslig rampete.

Det var jo ikke akkurat
hverdagslig kost å dra med en jente på do, og jeg trodde med en gang at jeg var sjefen, men så feil kan man ta. Blondinen var nemlig ikke så uskyldig, for ikke før vi hadde låst døra bak oss, så gikk’a rett ned på kne og ga meg en sjeldent digg omgang. Hun hadde kjempesnøring, og var helt klart ikke novise når det gjaldt damer.

Etter denne episoden jeg gikk rundt å tenkte på at det ideelle one-night-standet måtte være mellom to av samme kjønn, for en mann må jo vite mer om f.eks suging akkurat som en kvinne vet bedre om slikking ut i fra sin egen kropp og anatomi? Jeg forutsetter da at begge er med og ikke stive av skrekk og gru, skam og andre hemninger så klart. På denne måten blir kanskje one-night-sexen mer kvalitetskikret?

Det hersker uenighet
omkring denne tanken, fordi folk er forskjellige, men jeg tror nå allikevel at det er noe i det. Min erfaring er i alle fall at folk med stor appetitt på sex prøver ut nye varianter uavhengig fili. Homo, hetro, lesbisk, bi, merseksuell, flerseksuell. Hvorfor ikke bare seksuell? En ting er hvem man ligger med, noe helt annet er vel hvem man ønsker å leve med?


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: