Planlagt puling

parisenga

Sex skjer ikke bare av seg selv om vi er opptatt hele tiden.

– Tror du jeg gidder å planlegge sex, at jeg blir kåt av det? sa kjæresten min en kveld han ble irritert fordi jeg satt og mjaua om at det var lenge siden sist. Eller lenge og lenge. Jeg var fyllesjuk, utålmodig og fysen, og hva er vel da bedre enn sex?

Typen hadde vært bortreist i cyberspace omtrent hele dagen, men var fremdeles ikke klar for å gi seg med det første. Han ville surfe videre, og jeg kjente at jeg holdt på å sprekke.

Som utålmodig av natur kan jeg bli utrolig irritert og frustrert når ting ikke går i mitt tempo, noe jeg stadig vekk blir gjort oppmerksom på – at det ikke er opp til meg bestemme hva vi skal gjøre hele tiden. Fett nok det, for det er deilig med en mann som setter meg på plass når det trengs – at jeg ikke ligger med en tøffel.

– Når skal vi kose oss da? fortsatte jeg. – Jeg spurte jo om vi ikke kunne ta en kjærestekveld uten pc og tv før i dag. Det går faktisk an å sette av tid, og det trenger ikke være turn off det?

– Men jeg blir ikke kåt på kommando, og det beste er at det skjer av seg selv, mente kjæresten som selvfølgelig ikke ble noe mer velvillig av en småkranglete dame som uttrykte missnøye.

– Klart det, men om vi er opptatt med noe hele tiden, så oppstår det jo ingen muligheter for at sex bare skjer. Vi ligger jo ikke på sofaen og kliner hele kvelden lenger, som da vi var nyforelska. Derfor må vi bare omtrent sette i gang hvis det har gått en stund. Vi krangler jo nå fordi vi ikke har pult, sa jeg sleipt.

– Ok. Så finn en tid da. Det er greit, sa han bare for å få fred. Han er tross alt diplomatisk og skjønner når han skal svare riktig for å gjøre meg fornøyd, så det ikke blir noe mer pes.

– Hva med i morra eller etter på? Jeg var egentlig ikke så klar lenger, men glad for at jeg ble hørt – at det å prioritere sex når det trengs ikke er så dumt. Utålmodigheten i kroppen ga seg, og stemningen i stua ble fin.

– Er straks ferdig, sa vennen min etter to minutter med smil i stemmen igjen. Han er jo heldigvis ikke vanskelig å be. Jeg må bare ikke mase. Så da ble det deilig pulings på sengekanten allikevel.
Hilsen Cecilie


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: