Planlagt puling

parisenga

Sex skjer ikke bare av seg selv om vi er opptatt hele tiden.

– Tror du jeg gidder å planlegge sex, at jeg blir kåt av det? sa kjæresten min en kveld han ble irritert fordi jeg satt og mjaua om at det var lenge siden sist. Eller lenge og lenge. Jeg var fyllesjuk, utålmodig og fysen, og hva er vel da bedre enn sex?

Typen hadde vært bortreist i cyberspace omtrent hele dagen, men var fremdeles ikke klar for å gi seg med det første. Han ville surfe videre, og jeg kjente at jeg holdt på å sprekke.

Som utålmodig av natur kan jeg bli utrolig irritert og frustrert når ting ikke går i mitt tempo, noe jeg stadig vekk blir gjort oppmerksom på – at det ikke er opp til meg bestemme hva vi skal gjøre hele tiden. Fett nok det, for det er deilig med en mann som setter meg på plass når det trengs – at jeg ikke ligger med en tøffel.

– Når skal vi kose oss da? fortsatte jeg. – Jeg spurte jo om vi ikke kunne ta en kjærestekveld uten pc og tv før i dag. Det går faktisk an å sette av tid, og det trenger ikke være turn off det?

– Men jeg blir ikke kåt på kommando, og det beste er at det skjer av seg selv, mente kjæresten som selvfølgelig ikke ble noe mer velvillig av en småkranglete dame som uttrykte missnøye.

– Klart det, men om vi er opptatt med noe hele tiden, så oppstår det jo ingen muligheter for at sex bare skjer. Vi ligger jo ikke på sofaen og kliner hele kvelden lenger, som da vi var nyforelska. Derfor må vi bare omtrent sette i gang hvis det har gått en stund. Vi krangler jo nå fordi vi ikke har pult, sa jeg sleipt.

– Ok. Så finn en tid da. Det er greit, sa han bare for å få fred. Han er tross alt diplomatisk og skjønner når han skal svare riktig for å gjøre meg fornøyd, så det ikke blir noe mer pes.

– Hva med i morra eller etter på? Jeg var egentlig ikke så klar lenger, men glad for at jeg ble hørt – at det å prioritere sex når det trengs ikke er så dumt. Utålmodigheten i kroppen ga seg, og stemningen i stua ble fin.

– Er straks ferdig, sa vennen min etter to minutter med smil i stemmen igjen. Han er jo heldigvis ikke vanskelig å be. Jeg må bare ikke mase. Så da ble det deilig pulings på sengekanten allikevel.
Hilsen Cecilie

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top