Pulevenner

kos

Ømhet kommer ikke på boks. Det er ikke noe man får uten videre.

– Blir det no pulings om dagen? spurte jeg jenta som hadde vært singel ett års tid.

– Det blir det, men de gir så lite kjærlighet, svarte hun litt oppgitt.

– Men du får ikke kjærlighet når du tar med en tilfeldig fyr hjem. Du får sex. Har du ikke skjønt det?

– Jo, og jeg er ikke ute etter noe forhold, men jeg vil bare at de skal være litt kjærlige. Si noe fint til meg, for jeg sier alltid noe kult til dem.

– Aha, så du syns de mangler litt sengedannelse? Skjønner. Sier de ingen ting, nada? Kan de ha dårlig samvittighet for at de er utro, kanskje?

– Noen har sikkert det, men andre er vel redde eller bare duster. Kjærlighet over 30 er så komplisert, virker det som.

– Men nå blander du igjen. Tilfeldig sex er jo ikke kjærlighet. Kanskje du bare lurer deg selv til å tro at du ikke er ute etter et forhold, for ikke å bli skuffa?

– Kanskje det, svarte søta med den gode appetitten på livet og litt for mye menn.

Forvirrende vennskap
Samtalen fikk meg til å tenke på en annen jente jeg mailet med her forleden. Hun hadde bytta ut pulevenner med sovevenner, for ikke å få følelser for gutta, og nå var hun helt forvirra:

– Singel som jeg er har jeg tatt meg selv i å bli med gutter hjem. Vi har ikke hatt sex, men kost og gjort kjæresteting hele natta. Begge har på forhånd blitt enige om at det ikke vil bli noe pulings, for erfaringsmessig funker dette dårlig.

– Men greia er at jeg blir like overraska hver gang dette sovevenn konseptet mitt  fungerer. Bakdelen har nå blitt at gutta gir MEG fylleangsten når vi våkner og jeg går. Hva skjer a?! Var alle mine tidligere erfaringer om at gutter ikke klarer å sove ved siden av jenter uten å prøve seg en bløff?

Savner kosete sex
I Magasinet sto det at jenter gir sex for å få kjærlighet, mens gutter gir kjærlighet for å få sex. Om det stemmer vet jeg ikke, men kanskje det er noe i det. Savnet etter ømhet hos jenter leder nok ofte til one-night-stand hvis sjansen byr seg, men man får jo ikke kos hvis den andre kun er ute etter sex.

– Hæ, ikke no sex! utbrøt kompisen min da jeg fortalte han om sovevenn opplegget. – Hva er vitsen da? Det er greit nok med kos, men blir jeg med en dame hjem ligger det jo i korta at det blir litt action og. Bare soving, nei det skjønner jeg ikke…

Miss match
Den store forskjellen i dette tilfelle ligger i at menn som regel ikke har noe problem med å få orgasme når de ligger med fremmede kvinner, mens det nok tilhører sjeldenheter at kvinner gjør det når de ligger med menn de egentlig ikke kjenner. Så når gutta får tilbud om sex tenkere de kun sex, hvilket er en ærlig sak, mens jenter altså forventer noe mer.

Tilfeldig sex kan være både spennende og digg hvis man har flaks, men er man innerst inne kjærlighetssyk bør man faktisk bare avstå. Det er lett å tro at man fikser ideen om kun sex, men blir man lei seg og frustrert så gjør man jo ikke det.

Ømhet kommer ikke på boks. Det er ikke noe man kan få helt uten videre, og selv om man ikke ligger men bare sover med hverandre så kan det i enkelte tilfeller bli like dumt som å spise junk og stikke finger’n i halsen etterpå. Kjappe løsninger er sjeldent gode løsninger, men hey, det er jo menneskelig å feile.

Hilsen Cecilie


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: