Rundbrenner’n

rundbrenner

Blir du utsatt for en rundbrenner, så ta det for det det er. Ett nummer, og ikke noe mer.

– Jeg har litt dårlig rykte, sa typen jeg satt og snakka med i en bar en natt.

– Ja, det kan jeg tenke meg, svarte jeg.

– Hæ? Hva mener du?

– Nei, ikke noe annet en at du er en sånn fyr som slipper lett til hos
damene, men som sikkert ikke blir værende, og da blir damene sure og fornærma, og gutta litt misunnelige. Du er nok en klassisk rundbrenner, og sånt blir det prat om.

– Ja, du sier noe, svarte han litt oppgitt.

Litt pussig i grunnen at han dumpa ned ved siden av meg der jeg satt og prata med en kompis jeg ikke hadde sett på lenge. Sist vi var ute for noen år tilbake deisa nemlig en lignende type ned i sofaen. Han var høy mørk og kjekk, og fra første sekund var hendene hans på kinnet mitt, håret mitt, ryggen min og låret mitt.

Jeg må innrømme at jeg ble skikkelig imponert over at han kunne stryke så lett på meg med den største selvfølgelighet. Det var som om vi liksom var kjærester bortsett fra at vi kun hadde kjent hverandre i 30 sekunder. Så utrolig rutinert. Så utrolig frekt.

Men det var da jeg begynte å bli stressa for at han skulle klare å ta av meg bh’n uten at jeg ville legge merke til det, at det slo det meg hvem denne klåfingra fyren måtte være.

Det måtte jo bare være han som jeg hadde hørt så mye om fra kompisen min. Han som hadde feid over alle de fineste damene langt utover sin egen bydel. Han som alle gutta var misunnelig på. Det måtte jo bare være «Tusen-knuller’n»!

«Tusen-knuller’n» fikk hakeslepp da jeg spurte, og kompisen min lættis. Gjett om jeg hadde truffet spiker’n på hue. Det var han, men han var tydeligvis ikke så happy for navnet. Han forsøkte å ro seg unna, men det vakk’e nødvendig. Bare han holdt fingra unna var det greit. Jeg hadde ikke så lyst til å bli nummer tusen og en. Eller kanskje forresten …

Men tilbake til han med det dårlige rykte.

– Nå sitter jeg midt i det dramaet, fortalte han videre.

– Ok. Hva skjer?

– Da jeg var på dass i stad fikk jeg en melding fra hu sjalue blondinen der borte fordi hu trodde jeg var der med en annen, og det var jeg faktisk ikke.

– Er dere sammen?

– Nei.

– Har du pult’a?

– Ja.

– Hvor mange ganger da?

Han viste frem tre fingre og så litt oppgitt ut mens han fortalte at han hadde lest om tregangsregelen i bloggen min.

– Er du hypp, da?

– Nei, egentlig ikke.

– Men da må du jo regne med litt bråk. Puler du samme dame opp til flere ganger er det stor sannsynlighet for at hun er klar for mer.

– Ja, det er noe i med det. Men hva med deg da? Knuller ikke du rundt? Det virker jo sånn, mente han.

– Nja. Ikke så mye som folk tror, men jo. Av og til.

Jeg kjente suget en mann var på vei. Merkelig i grunn. I det ene
øyeblikket sitter jeg og tenker kjekk, men ikke min type, for så i neste ha litt lyst allikevel. Det var som da jeg var seksten og skulle på fest til kjekkasen som hadde sjekka opp alt. Jeg var fast bestemt på at jeg i hvert fall ikke skulle kline med han som hadde klina med alle, men det var før han la armen rundt meg.

Jeg ble som sagt litt småfysen, men problemet var jo bare det at fyren satt midt i et drama. Jeg skjønte jo at det var en åpning hvis jeg ønsket det, men jeg hadde ikke hjerte til å rappe han fra den sjalu dama som så håpefullt satt og venta.

Men jeg kunne jo ikke dy meg helt heller og det siste jeg sa før jeg dro hjem var at hadde det ikke vært for hu dramadama så …

Ti minutter etter at jeg hadde hoppa opp i køya ringte telefonen. Jeg orka ikke å svare. Morningen etter så jeg det var rundbrenner’n fra kvelden før som hadde forsøkt å få kontakt. Jeg sendte en melding:

«Sorry hvis jeg ødela no opplegg for deg i går. Hadde nesten besvimt da du ringte. Like greit det kanskje?»

«Hadde gjerne sett at du tok telefonen jeg, svarte han. Lå forresten akkurat og tenkte på deg :-)»

Han var jo søt da. Og de er jo ofte det disse gutta. Så det er jo ikke rart at de blir gående på rundgang.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

Scroll to Top