Sex med en x

par

Noen x’er ville man ikke tatt i med en tang. Andre vil man bare ha sex med.

– Hvorfor er det så spennende å ha sex med en x som man bare burde ha gjort seg ferdig med? Forholdet blir jo på den måten aldri slutt! Ta meg i dag. Jeg skulle bare ta en cola med x’n. Ingen av oss har kjæreste og ingen av oss har hatt sex på en uke (gisp!! ☺). Vi endte selvfølgelig opp hos meg, med ikke bare én, men to runder i halmen, noe som absolutt ikke er lurt. Men det ble ikke noe hassle med et nytt menneske i allefall. Hilsen ”FluffyB (25).”

Spørsmålet deisa ned i innboksen her forleden dag, og det pussige var at jeg akkurat hadde fått en mail fra en annen jente som heller ikke kunne få nok av sin gamle flamme:

– I det siste har jeg tenkt en del på x’n og har møtt han noen ganger kun for sex, for han gjør meg så utrolig kåt og han sier at han har det på samme måte. Jeg ønsker han ikke som type, bare som elsker, for vi passer ikke sammen ellers. Men jeg blir liksom ikke ferdig med han… og jeg er redd for å få tilbake følelsene. Han gir meg mye glede med sexen for jeg tør å gjøre ting med han som jeg aldri har gjort med andre før. Det jeg lurer på er om dette er måten å bli ferdig med forholdet på eller om jeg burde bruke noen andre for å komme meg videre? NB! Jeg vet at det jeg gjør er dumt, men jeg vil så gjerne ha sex med han litt til. Hilsen Cathrine (33).

Å havne til køys med gamlekjæresten er en klassiker. Jeg har vært der sjøl ved flere tilfeller, så kjenner meg godt igjen. Det er nemlig ganske typisk å ta noen ekstraomganger med x’en hvis man hadde digg sex når man var sammen, og det kan være greit nok det hvis man klarer å holde hodet og hjertet kaldt, men hvem gjør vel det i lengden?

Problemet blir som FluffyB nevner at forholdet aldri tar slutt. I hennes tilfelle var det en ”glipp”, akkurat som om ikke alle skjønner hva den colaen egentlig var ment som, men ok. Begge er single og har tydeligvis knulla litt rund, og er muligens lei av tilfeldig fylle-sex, og da smaker det jo fortreffelig med gamlekjærste-sex.

Og grunnen til at ex’e sex er digg er ganske enkel: Man kjenner hverandre godt, har gjort det hundre ganger før, og man vet dermed hva som skal til. I tillegg ”kjøper” man seg litt kos, noe du ikke kan regne med å få av en mer eller mindre tilfeldig. Og spennende blir det fordi man sjekker hverandre opp på nytt.

Men holder man på over tid kan det straks bli litt vanskelig, for før man vet ordet av det er man tilbake der man slutta, og ikke begynte. Kjærlighetssorgen og frustrasjonen over at det ikke funka kommer tilbake, noe man helst ikke vil tenke på i de innledende rundene av ekstraomgangene når man koser seg og har det som best.

Cathrine vet åpenbart at hun lurer seg sjøl, og fordi hun skjønner at det ikke er no framtid med x’n som kjæreste, tenker hun at de kan være elskere i stedet, men hallo! Det er en dårlig løsning. Ligger man med en type regelmessig blir han stående i veien, og vil sannsynligvis blokkere hjertet for en ny kjæreste. Og når man i tillegg ikke føler seg ferdig med fyren, er vel neppe drit deilig knulling med han måten å komme seg videre på?

Så hva gjør man da når man kommer hjem fra jobb eller byen sent på natta? Eller når man våkner opp litt fyllesjuk, kåt og sår med x’n bare noen tastetrykk unna. Jo, man sender noen tilfeldige søte meldinger, men er det egentlig så lurt?

Hvis du var den som ble dumpa, er det lett å få tilbake følelsene, og var det du som gjorde det slutt, står du i fare for å føkke opp den andres. Avtaler dere derimot at det bare er sex, vil det kanskje gå greit, men det veit man jo aldri på forhånd.

Men da blir det jo aldri slutt!? Jo det gjør det, men det er opp til deg sjøl. Sett en tidsfrist. Vær litt streng på egne vegne og kom deg videre hvis du blir frustrert av de uimotståelige ekstraomgangene. Ha heller masse sex på egenhånd og ta en timeout fra opplegg med andre, noe hode og hjerte setter pris på.

Ex’e-sex er som nevnt deilig ikke bare fordi man er godt samkjørte, men og fordi enkelte faktisk er deiligere en andre, og dem finnes det heldigvis flere av. Så om sexen med den nye ikke klaffer helt til å begynne med, vil dere sikkert utvikle dere i sammen over tid så fremt utgangspunktet er bra, og du skal ikke se bort i fra at det kanskje blir enda bedre. Det er i alle fall min erfaring. Hva er din? Sleng en kommentar i det åpne feltet nedenfor.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: