Sex og ekstremsport

Studio5

Damene på Kanal FEM klarte nesten ikke å slippe taket i sexleketøyene.

Jeg har vært og skravla med damene i STUDIO 5, om sexleketøy og potensmidler for kvinner, og det var veldig gøy selv om jeg følte meg litt som en av kjerringene i Kid Interiør reklamen. Jentene var uansett kule, og jeg håper jeg får komme tilbake.

Sex og potens
Om du skulle være nysgjerrig på effekten av potensmidler for kvinner og hvilke vibratorer jeg mener passer for damene i panelet – Karita Bekkemellem, Heidi Nordby Lunde aka bloggeren VamPus, Birgitte Lund Nakken og Mina Hadjian – kan du se resultatet på Kanal FEM onsdag 24.06 kl. 21.30.

Ekstremsport
I samme program får du også møte den tøffe ekstremsportutøveren Karina Hollekim. Hun hadde en hoppulykke i 2006 som nesten kostet henne livet. Nå har hun gitt ut filmen 20 seconds of joy, om livet sitt som basehopper, før og etter ulykken.

Repriser

Programmet går i reprise kl. 23.35 samme kveld, og torsdag morgen kl. 09.20. Og om du ikke skulle rekke noen av disse kan du se programmet på nett-tv i etterkant av nevnte sendinger.

Studio5

Bildetekst: Ikke alle var like heldige med anbefalingene. Særlig ikke hun som fikk anbefalt en agurk. Gjett hvem? (Fra venstre: Karita Bekkemellem, Mina Hadjian, Cecilie Kjensli, VamPus og Birgitte Lund Nakken). Sjekk ut nettbutikken til Cecilie for flere gode tilbud på sexleketøy.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: