Smaken av pikk

miso

Mmm.. Kjenner du hva det smaker, eller? Sa venninna mi med et frekt glimt i øyet etter første munnfull.

Vi satt på en Japansk restaurant og skulle spise Sushi for første gang. Til forrett fikk vi den berømte Miso-suppa, og det var denne hun satt å smatta på.

For deg som ikke har sjekka ut Miso-suppe før kan jeg opplyse om at den blant annet består av gjærede soyabønner og en fire fem forskjellige typer alger i en slags mild fiskekraft, hvis jeg ikke tar helt feil. Suppa har en kremet farge, og lukter svakt av sjøsprøyt, tang og tare.

Jeg tok en stor slurp for å kjenne etter, men da smaken traff ganen på sin vei ned til svelget tok den en uventa helomvending og kom rett i retur. Jeg lo så suppa spruta ut av nesa og ble helt rød i toppen, for den smakte utvilsomt pikk. Venninna mi gliste rått og slafsa i seg resten. Hu er utvilsomt den kåteste jeg kjenner.

Å suge er mer en bare å ta’n i munn, pleier jeg å si til jentene på utdrikningslag. Og det er noe alle bare må lære seg å gjøre skikkelig. Man trenger ikke å ta hele i munnen, og heller ikke svelge, så det er ingen grunn til engstelse for hva man skal gjøre når satsen kommer. Med enkle grep og små tjuvtriks kan en hver usikker dame bli en mester og gå løs på jobben med intensitet og glede.

– Norske jenter suger ikke på første date, mente en kompis. Det er ikke no kultur for det her. De knuller. I USA derimot, fortsatte han, er dette helt vanlig. Kanskje ikke på første date, men i alle fall innen tredje. Hvis ikke blir dama dumpa. Gutta gidder nemlig ikke å varte opp jentene og betale for hele kalaset, hvis de ikke leverer noe tilbake. Og siden de er så skinnhellige så suger de når det er ”pay back time” for ikke å bli dumpa. For suging regnes jo ikke som sex, ”over there” (!!!)

Jenter lider litt av ”pikk-angst”, men angsten eller kanskje det er riktigere å si nervøsiteten for det som er helt naturlig for menn, avtar som regel etter hvert som jenter blir mer erfarne. Hadde motsatte kjønn vært flinkere til å si i fra om hva som kjennes digg ut, hadde vi sluppet unna en del dårlige erfaringer, som en annen kompis som klagde på dama han akkurat hadde møtt. Hu var så dårlig til å suge, men han turte ikke å si i fra i tilfelle hu blei fornærma, så han gikk heller rundt og var konstant sår en periode.

Sjøl var jeg litt uheldig kan man si med min første blowjob. Det skjedde på en strand med sommerkjæresten, og da jobben var gjort og jeg lå der med munnen full og lurte på om jeg skulle svelge eller spytte, valgte jeg det siste. Litt klønete utført endte det hele med at jeg fikk halve stranda i kjeften, og blandet med resten kan du jo tenke deg hvordan det var å bli kvitt den sementen.

Som jente er det vanskelig for meg å vite om dette ordtaket stemmer, men det sies at hvis dama di liker deg, så suger hun. Elsker hun deg, så svelger hun, og når hun overdriver og bare er ute etter pengene dine gurgler hun : )


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: