Teite mannfolk

teiting
Slibrige sms’er kan være gøy hvis man liker det drøyt, men det gjelder ikke for alle.

– Hva i svarte gjør man med ekle sms’er, lurte Trine Grung på i bloggen sin for en tid tilbake. Hun hadde fått en slibrig melding fra en type som ville ”Nam nam, slikke slikke deg i rompa”.

Skulle hun anmelde typen, eller kanskje bare avsløre identiteten hans? Den kåte avsenderen hadde nemlig ikke brydd seg om å sende fra ukjent nummer, noe som i og for seg ikke vitner om feighet. Heller dumskap.

Etter min mening var meldingen helt ufarlig, og jeg la igjen en ertende kommentar om at hun var prippen. Det var jo bare en beundrer som prøvde seg på litt dirty talking, noe som åpenbart ikke funka. Og om han ikke ga seg kunne hun jo alltids sladre til mora hans som hevn.

Kjerringa fra Røyken som Trine Grung kaller seg, svarte at det kanskje var sånn man skulle se på saken, men at det var ekkelt med sms’er fra fremmede, hvilket er forståelig selv om jeg personlig ikke bryr meg når jeg en sjelden gang får en grisete melding. Jeg syns tvert i mot det er litt gøy og fascinerende hva enkelte folk får seg til å gjøre, når de sitter der med mobilen i den ene handa og stasen i den andre.

– Er jeg for stor, ville typen vite. Hva mener du? Si din mening nederst på siden.

Pussig nok ble jeg samtidig som jeg leste bloggen kontaktet av en fyr som lurte på om han hadde en for stor pikk. Ikke bare en stor en, men en for stor en. Og som dere ser av bilde er den i alle fall ikke liten, så fremt bilde ikke er manipulert.

Klart det kan være problematisk med stor pikk for noen. At det kan gjøre vondt under pulingsen hvis man bare peiser på uten oppvarming, men var det derfor han kontaktet meg, eller var det blotteren i mannen som ville vise seg fram? Jeg antar det siste.

Jeg er glad i stor pikk jeg, men størrelse er for meg tøffest i slapp tilstand, så jeg spurte tilbake om jeg kunne få et bilde til når den hadde roa seg ned for å sammenligne forskjellen. Jeg foreslo samtidig at vi kunne legge dem ut på Cpunktet.no så han kunne få en vurdering fra flere en meg hvis han ønsket det. Det var han ikke veldig interessert i. Det slappe bilde kom aldri.

Midt oppi denne noe absurde mail-korrespondansen kontakter Dagbladet meg. De ville muligens lage en sak på bloggen til Trine Grung og lurte på om jeg selv hadde opplevd noe lignende. Det hadde jeg.

Jeg la ut om ”Stønner’n”. Han som bare måtte ringe av og til mens han åpenbart ronka. Jeg pleide ikke å bli sur når jeg skjønte det var han, men heller litt spørrende på hva han fikk ut av det. Han syntes så klart det var spennene (?!), men da han en gang ringte og jeg av en eller annen grunn hadde telefonen med meg på do, måtte jeg bare melde: – Det passer litt dårlig akkurat nå.

Og så var det han som sendte en sms og lurte på om jeg ville ha en skikkelig omgang. Han beskrev detaljert hvordan han kunne knulle meg langt opp i rattata, og hvordan han på en kinky måte skulle forsterke orgasmen når det gikk for meg. Sikkert spennende det, men fra en fremmed som forsøker å sjekke meg opp via sms? Tror ikke det. Jeg takket pent nei og sa jeg var ute med en homsekompis som lurte på om ikke han kunne tenke seg det samme. Jeg fikk aldri noe svar tilbake.

Dagbladet lurte videre på om jeg noen gang har følt meg utrygg eller anmeldt noen for slibrige meldinger. Det har jeg ikke, for i mitt yrke må man tåle en støyt så fremt man ikke føler seg direkte trua. Det er bare synd at folk formulerer seg så platt, for av og til kan det så klart være underholdende med skikkelig griseprat.

Men synes jeg Trine Grung er prippen fordi hun følte seg støtt av den ekle meldingen, ville journalisten vite.

Nei, det syns jeg ikke. Trine Grung er en aktiv blogger som forsøker å slå seg opp som Norges svar på den amerikanske kjendis-bloggeren Perez Hilton. Hun har skjønt hvordan bloggen skal få oppmerksomhet, og det er vel heller utspekulert?


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: