You Tarzan me jane?

Tarzan

Sleng meg i veggen. Det er en stund siden jeg fikk meg en real omgang.

(RETRO: Dette er en gammel sak jeg skreiv en gang jeg var skikkelig nøden)

Det er en stund siden sist jeg fikk meg en real omgang, og jeg må innrømme at jeg nesten ikke tenker på noe annet om dagen.

En stor deilig mann har jeg lyst på. En skikkelig tømmerstokk som jeg bare kan ligge å rulle oppå. En ordentlig Tarzan som slenger meg i veggen og tar regien, hadde virkelig gjort seg. Og han, ja han hadde sikkert fått meg ned på knærne tvert.

Sånne bilder er altså hodet mitt fullt av om dagen. Barske menn. Tøffe karer som ser på meg med kåte blikk. Eller, hjælp! Det holder med en, men han skal tilgjengjeld bare være så deilig … Men det var det å skaffe seg en da.

Jeg kunne jo gått på by’n bare for å hanke inn en type, men det har jeg gjort før og det funker dårlig. Når jeg kun har for øye å sjekke opp en fyr, bare en eller annen som kunne passe for anledningen, så møter jeg ingen. I alle fall ingen som jeg har lyst på.

Nei. Det skjer når man minst aner det. Det er helt sikkert. Og de beste affærene oppstår spontant. Dessuten kan jeg ikke bare ta dem på utseende, for det er jo ikke utseende alene som avgjør om jeg får tenning. Det er hjernen.

Tidligere i en singelperiode hadde jeg det omtrent sånn som nå. En venninne og jeg dro på by’n for å plukke opp noen menn. Vi dro fra bar til bar for å se om det var noen potensielle karer der, men det ble bare stress.

– Dette gidder jeg ikke, sa jeg til venninna. – Jeg stikker heller på nachspiel og drikker meg full. Hun var godt i gang med en annen så det passa egentlig bra.

– Hva har du gjort i kveld, sa kompisen da jeg kom.

– Jeg har vært på by’n for å få meg et nummer, men det var ingen suksess så jeg tenkte at da joiner jeg heller dere. Og for å være ærlig så foretrekker jeg sex heller en onsdag ettermiddag enn lørdagsnatta klokka fire…

– Onsdag passer fint det, avbrøt en fyr inne i hjørnet jeg ikke hadde lagt merke til. Han så tøff ut.

– Ja hvorfor ikke. Få nummeret ditt så får du mitt. Jeg måtte le, men tenkte shit heller. Dette har jeg ikke gjort før.

Men så kom jeg på at onsdagen passa dårlig og foreslo tirsdag ettermiddag i stedet, men da hadde vi allerede funnet tonen så vi dro like så godt hjem med en gang. Og på tirsdagen møttes vi igjen. Og på torsdagen og fredagen – and here we go again …

Vi passet over hodet ikke sammen, men holdt det gående ganske lenge. Hvorfor? Fordi det var deilig. Dumt, men veldig deilig.

Du kjenner deg kanskje igjen? Legg igjen en kommentar da vel

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top