10 kjappe slikketips

Damer elsker å bli slikket til orgasme. Slik blir du en mester!

Tekst: Caroline Andersen – www.carolineandersen.no

1. Oppvarming
Det kan være dødsdigg om du begynner helt florlett, slik at hun nesten bare kjenner pusten din mot kjønnet. Da jeg presenterte dette punktet for mine venninner, stønnet alle sammen et drømmende ”Ååååhhh, jaaaaa !!!” Bruk lang tid før du ankommer klitten.

2. Klitten
Hardt trykk med en gang er nesten alltid feil. Stikkordet er indirekte kontakt. Vær snill å ikke brett til side den siste stakkars, lille hudfliken, for å hamre løs . Husk å bruke hennes og din fuktighet for alt den er verdt!

3. Hygiene
Lange negler, skitne hender eller kebab-ånde suger.

4. Slikking
Bytt på å slikke med bare tungespissen og med større deler av tunga. Stikk innom alle områder og hull, selv om du etter hvert skal konsentrere deg om klitoris.

5. Suging
Ikke glem å suge på klitoris. For flere av oss er dette en sikker vinner.

6. Pupper
Stryk, klyp, klem og gni. Hos mange snakker brystvortene direkte til klitoris, noe som bringer orgasmen flere hakk nærmere.

7. Fingring både foran og bak
Ikke alle liker dette når de slikkes. Prøv deg frem med én eller flere fingre i skjeden hennes. Når du har fingrene helt inne; prøv å presse dem oppover eller fremover, som om du skal gjøre en kom-hit-bevegelse. Jeg ante ikke at jeg reagerte på dette, før en mann gjorde meg oppmerksom på at jeg alltid stønnet litt ekstra når han gjorde akkurat dette. Og jeg som trodde G-punktet bare var tomt skryt.

Mange når orgasmen fortere og sterkere med en finger eller to i rumpa samtidig mens det slikkes. La henne tilpasse musklene, ved å først stikke fingeren litt inn, og ta den helt ut, og så stikk den inn på nytt. Nå kan du finne ut hva hun foretrekker av dybde og antall fingre, men husk at mange synes det er best om fingeren din bare er så vidt innenfor.

8. Gi en helhetsopplevelse
Lår, armer, rumpe og hofter kan strykes og/eller knaes, og dette kan avgjøre om hun vekker hele blokka eller bare katten.

9. Varier og ta et hint
Presser hun seg mot deg eller trekker seg fra deg, signaliserer hun om trykket ditt er for hardt eller løst. Ta hintet, og ikke følg etter.

10. Ikke stopp!
Når du merker at hun nærmer seg klimaks; ikke bytt teknikk!!! Febrilsk fingering på dette tidspunktet kan virke ødeleggende for noen. Fortsett med det du gjør helt til hun trekker seg unna eller dytter deg bort selv. Ikke stopp for tidlig.

Helt til slutt vil jeg nevne at det er viktig å vise at du faktisk liker å slikke. Da føler hun seg nemlig mye mer sexy og løssluppen 😉

Saken har tidligere vært på trykk i FHM

Tips: Videresend disse tipsene til kjæresten, kompiser og andre damer som liker å slikke. Enten så lærer de noe, eller så får de en bekreftelse på at de alle rede kan kunsten. Har du noen tips å tilføye?

Har du noen tips å tilføye? Legg igjen en kommentar under da vel!


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Ett svar til «10 kjappe slikketips»

  1. P. I. avatar
    P. I.

    Ikke vær redd for å sikle når du løfter hodet. Det er naturlig, tror jeg.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: