12 lure liggetips

Det er ikke mange stillinger som funker når man ligger sammen for å nå de store høydene.

Om du har lyst på orgasme under pulingsen må du jobbe for saken. Du kommer ikke av å stirre i taket, tenke på alt du skulle ha gjort, eller å bli irritert over at kjæresten ikke har skjønt opplegget.

Cluet for å oppnå orgasme med den du måtte ligge med er:

1 Klitoris og venusberget må gnisses mot skambeinet til mannen.

2 En eller annen variant av ridestillingen eller misjonæren funker best. Du kan også prøve å ligge på ryggen/siden med han halvveis bak deg, en slags misjonær hvor begge fronter i samme retning Da har dere armene frie til å beføle hverandre over alt.

3 I stedet for inn-ut-inn-ut-pumping, bør det rugges og vugges. Bruk hoftene godt enten du sitter eller ligger så klitoris blir klemt mellom dere. Vrikk og jukk på samme måte som du sikkert har gjort under oppvarmingen på SATS eller andre treningsstudioer.

4 Ta et godt grep rundt hoftene eller rumpa hans i misjonæren og dra han mot deg mens du presser deg nedover mot skambenet hans når han er på vei inn i deg. Skyv han tilbake, men ikke slipp opp presset mot klitoris og venusberget når han er på vei ut igjen. Gyng han inn i rytmen du foretrekker, og det er stor sannsynlighet for at han automatisk følger etter.

5 I ridestillingen holder du kroppsvekten din på venusberget og klitoris. Roter med hoftene eller jukk som om du faktisk rir på ordentlig ned i salen.

6 Det er ingen vits å få han så langt oppi deg. Du er mest følsom yttest i åpningen, så det er der du trenger mest massasje fra pikken.

7 Sett ned tempoet, og jobb saktere. Kjenn på følelsene og kroppen din i stedet for å mase i vei.

8 Knip-knip-knip med både rumpeballene, underlivet og lårene i takt som dere holder på. Dette øker blodsirkulasjonen og følsomheten som igjen kjennes deilig ut og fører til orgasme.

9 Gi puppene og brystvortene omsorg. Kan ikke han gi dem behandling så kan du. Er alle armer opptatt kan du presse og gni deg mot brystkassa hans.

10 Alt som kjennes deilig ut øker som sagt sjansen for orgasme. Dype våte tungekyss er herlig, men kommer du ikke til, så kyss og slikk han et annet sted på kroppen.

11 Om ikke typen gnir deg på klitoris, eller gjør det feil, så gjør det sjøl eller vis han det.

12 Om ingen av disse rådene hjelper, og du fremdeles bare blir frustrert og lei, vil en hendig vibrator gi strålende resultater. Det er tross alt bare snakk om en liten snarvei til orgasme, som du kan oppleve gang på gang.

NB! Orgasmer er ikke noe du får, men noe du oppnår


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: