5 deilige sommeraktiviteter

Forandring fryder. Soverommet er digg, men kom deg ut og knull!

Tekst: Karoline Sandborg

Cpunktet.no oppfordrer til kåte sommeraktiviteter for felles glede. Spre det gjerne videre.

Nattbad: Man skal aldri undervurdere nattens mørke kombinert med følsom, våt hud. Ingenting er så intenst sexy som et felles hemmelig nattbad.

En blowjob i bilen: Du lener deg over ham, men du leter bare etter pastiller. Det er i hvert fall det du håper tyskerne i nabobilen tror mens du gir typen en orgasme i køen på Autobahn.

Naken-twister: Twister er spillet som utfordrer deg til å innta akrobatiske stillinger. Vatt opp brettet og spill i blanke messingen for en sexy vri. Kan spilles i hagen for de mindre sjenerte.

Fisketur med nogo attåt:
Nei, ikke se for deg en klein sexscene a là norsk film, oppå en haug sprellende fisk. Se heller for deg åpent, vuggende hav, og typen din som tar deg over ripa.

Høyhopping: En norsk klassiker! Siden tidenes morgen har nordmenn våknet opp med høy i håret og en ny erobring i armkroken. Finn en låvefest og kos deg med en lokal helt!

Har du andre kule forslag? Legg igjen en kommentar nederst på siden da vel.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top