5 tips for sex med et smil

Inspirer kjæresten til lekenhet, så får du det akkurat som du vil.

1. Flørt
Man må trives sammen både i og utenfor senga for å ha et sexliv med glimt i øyet. Sexy flørt i hverdagen skaper latter og intern glede mellom dere. Innfør små sexdoser i hverdagen din ved å flørte uhemmet med din utkårede.

2. Hold senga hellig
Senga er for soving og sex, og bør kun være knyttet til positive følelser. Gjør dere soverommet til kranglesone, kan dere risikere å forsure sexlivet i tillegg. Har du noe du vil ta opp, gjør det etter jobb.

3. Vær leken og uhøytidelig

Du skal selvfølgelig ha respekt for deg selv, men ikke vær selvhøytidelig. Ha det gøy, og ikke vær redd for å drite deg ut. Hva er det verste som kan skje? By på deg selv og trå til i senga. Funker det ikke, er det lov til å le hjertelig av seg selv.

4. Snakk dirty
Litt dirty-talk kan inspirere selv den treigeste kjæreste til utfoldelse. Send en skitten sms, eller hvisk noen rampete setninger i øret hans på et offentlig sted. Suger du ham, kan du toppe jobben med noen velvalgte verdiord.

5. Inspirer

Ikke la din egen sjenanse og misnøye stå i veien for sprudlende sex, og ikke vent på at et morsomt sexliv bare skal komme til deg. Vær aktiv, ta initiativ og inspirer kjæresten til lekenhet, så får du det akkurat som du vil.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top